NDX es DOW daytrade Ma messze a varakozas folotti, sokkal erosebb egesz nap az eladasi nyomas. Egy rovid, kb. 60 perces felkorrekciora futotta napkozben, de a tobbi idoben az eladas dominal. Visszahozom a bear alternativat, es akkor ilyen egyszerunek is lehet nezni. . A DOW viszont mar tisztan 5 subhullamos eseben van. http://keptarhely.eu/view.php?file=20230824v03xv6a8e.jpeg
Én egyetértek. Szerintem nekem van a legöregebb, és legkommerszebb autóm itt a társaságból. Teszek fel egy gonosz kérdést: az a hét ember, aki plusszolta az postot, kérlek adja meg a gépjárműve(i) évjáratát és típusát. Van egy tippem: a 7 ember autója mai piaci értéken 100 mió Ft fölött van :)
A SUV mánia is ebből fakad senki se értsen félre 24 éves középkategóriás autóval járok egyébként direkt mivel megtehetném , hogy veszek másikat de nem látom értelmét műszakilag is rendben van. De reprezentálni nem lehet vele, csajozni pláne nem. Az utakon is érezhető a lenézés. Szóval az emberek nagy része ilyen és csak a külsőségek számitanak akkor is ha azt mondja , hogy nem. Konzumerizmus a fő ideológiai irányzat a világban, és ez nagyon nehezen fog megváltozni.
De mennyire, hogy esik, ha kizarnak egy cegek az indexbol.. Egesz gyakori, hogy -50% eses van. Pl. Goodyear 1999ben kerult ki DOW-bol, es 70-->20 esett egy ev alatt
János, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy cég kikerül egy indexből (Euro Stoxx 50) , akkor ennek a cégnek a részvényeit el kell adni az alapkezelőknek. Ez a valóságban jelent-e tényleges árfolyamesést, ha igen akkor nagyjából tapasztalat alapján mekkorát és időben a kikerüléshez képest mikor? Előre is köszönöm a válaszod!
FAAMGT esésben lehet, hogy az is benne lehet, hogy amit tegnap az NVDA-nál láttunk bevétel oldalon, az majd ezeknél a cégeknél a következő negyedévben meg fog jelenni a kiadás oldalon?
NDX daytrade Mar nem is kicsivel nagyobb a mai eses, mint amire szamitottam, de wave(ii) meret-tartomanyba meeg boven belefer. De most mar itt az ideje a fordulatnak felfele. Az NVDA tegnapi pozitiv jelentes nagy resze teljesen kiarazodott, +1.7% maradt meg, a tobbi Bigtech FAAMGT ceg vaskos esesben van, ami nyomja le az egesz piacot.
Az SPY is lejott 4405-ig, az mar tobb mint fibo62 egy kevessel, de ez meeg belefer a (ii) meretbe.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.