Még egy kérdésem lenne: a múltkor említettétek Boole-val, hogy BABA is nyomás alá került, és hogy kínai részvényektől máj 20-ig meg kell szabadulni, de most nem találtam hirtelen erről hírt. Erről most mi a legutolsó infó?
Törölt felhasználó2022. 05. 13. 17:05
BORR fele is elment 4,6-on (eur). Bízunk egy korrekcióban, ha nem, ott a másik fél.
Lehet használni (bocsánat nem akarom tovább offolni a topikot), a supply chainben láttam ötleteket rá, hogy használják az ethereum alapú contractokat, mert nagyon jól lehet vele követni az áruk mozgását, illetve treasury tranzakciókban gondolkozott rajta a cég, ahol dolgoztam.
Akkor talán olvasd a szaksajtóját a témának, merthogy van. Egyébként meg majd te is használni fogod a jövőben ha nem kell közjegyzőhöz menned vagy ingatlanhivatalba, szóval ilyen felesleges harmadik felekhez akik csak a hitelességet nyújtják gyakorlatilag.
"Mint leírtam én nem használom a technológiát így," Kb erre számítottam, mert még nem találkoztam olyan emberrel, aki használta volna ezt a technológiát valamire.
NDX daytrade Mar kitort, a tegnapi (IV) 12538 folott van szoval valoszinuleg egy meretesebb felpatt indult. Mindenesetre, az elso csucsa nem lehet messze, ami vagy (a) vagy (i) csucs, utana jonni kell egy egy jobb belepesi alkalomnak, a (b) vagy(ii) korrekcio aljan.
Ethernek meg más a hátulütője, jóval centralizáltabb coin. Ha nem lenne tether akkor is lehetne btct venni, szóval nélküle is meglenne a piac. Na de zárjuk le nem a topikja ez ennek.
BABA-t daytradelni akartam 83-tol, de mire beirtam (pedig eleg gyors vagyok) elment joval fole, es itt mar gyanusan magasan van nekem hogy daytrade-re megvegyem. HKban a 998 Alibaba reszveny nem ugrott fel ma, ugyhogy maradj ovatos vele ... de kozeptavra meg mindig igencsak jo aron van.
Meglepődnék, ha a $4600-as (piros) várakozás következne be. A FED most minden áron össze akarja törni a sentimentet. Azt akarják, hogy ne érezzük magunkat gazdagnak (wealth effect), tegnap már a 75 bázispontos emelésre se mondott határozott nemet Jeremiás. Ezáltal majd kevesebbet költünk, ha látjuk az olvadó dollárokat az értékpapír számlákon. A kamatemelés mellett ez a pszichológiai fegyverük van és nem hiszem, hogy ATH közelébe engednék a piacokat mostanában. Persze tévedhetek, de lassan itt vannak az őszi választások és villantani kell valamit az inflációval kapcsolatban, ha nem akarnak még nagyobb népharagot.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.