erre azert meg en is azt mondom - pedig a RIG-el megegettem en is magam kicsit -, hogy nincs igazad. Abban en is kritizaltam mar nem egyszer Pomperjt, hogy mar evekkel ezelott is osszemolast josolt, az olaj papirok szaguldasat es, hogy a tech papirokat nagyjabol mindig is kerulte, pedig azert valljuk be, az elmult 10 evben ott lehetett igazan penzt keresni. DE ettol fuggetlen megsem tudom nagyon hibaztatni, hiszen a dontest nem o hozza meg, hanem, Te vagy eppen en es azert mar sok jo tippje volt itt. Szoval legy turelmes vagy ne fektess ilyen papirba. En is beletettem egy kicsit, varom is a 100 USD-s arat :o) , de ha nem lesz vegul csak 10 dolcsi, akkor is visszahozom azt vele, amit anno elbuktam. Amit inkabb fontosnak tartanek - es ez szerintem itt mindenkire ervenyes, arra is, aki "tippet ad", arra is, aki tippet befogad -, hogy csak ovatosan. Egyszer pont Pomperj irta valakinek, hogy csak ovatosan, sok itt a kezdo. Minden bantas nelkul, de ezzel tenyleg tisztaban kell lennie Pomperjnek is, hogy sok a kovetoje es ez nagy felelosseg. Senki nem vaghat semmit a fejedhez, megis talan jobb ovatosan banni a tippekkel. Az itt letett munkadert pedig jar a koszonet. ennyi
Egyetértek veled. A saját RIG történetem annyi, hogy fundamentálisan egyetértettem azzal, hogy a kitermelés fókuszt fog kapni, ezért mertem megvenni, amit én nem látok, hogy potenciálisan hol vannak channel szélei. Boole képe alapján már egy kicsit másképp néz ki. Pomperj említette, hogy érdemes cash-ben lenni, mert lesznek jó vásárlási lehetőségek. :-)
NDX daytrade 1)A szokasos hetfoi elso kiszamithatatlan, erzelmi trading ora utan NDX folytatja a penteki esest. Nagyon kozel van, hogy uj aljra essen. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20220314v00xazx8j.jpeg . 2)Az olaj is folytatja a lemeno korrekciot, -7% korul tart ma, 99.8 savban van. De innen mar lassulnia kell az esesnek. Tovabbra is a 87-90 savig varom az elso target szintet. Onnan mar kialakulhat egy szebb felpattanas. . 3)NG nem vallott szint, maradt a 4.45-4.80 savban.
Én úgy vagyok vele, hogy örülök hogy mások adnak tippeket, mert enélkül még tanácstalanabb lennék. Ez egy szívesség részükről, és szerintem inkább köszönetet, mint hibáztatást érdemelnek. A végső döntés pedig akkor is a tiéd, az pedig mindenki számára előre tudható, hogy egy random fórum commentek alapján történő kereskedés nem egy emgbízható módszer.
Direkt nem erted? Hetente fog duplazni a rig, 140 dollar celar. Szerinted erre nem ugrik ra az egyszeri naiv kisbufe? Errol beszelek itten kerem szepen. Meg hogy nyomod a jomagyar aldozathibaztato szoveget. Nem korrekt europeer hozzaallas kedves dexter
Mit hittel? Megy 50%-t, aztan meg se all $40-ig? Aztan jovo heten $100? Ahogy Kozi is irta, vki evek ota ul benne, te egy hetvege ota, es irod, hogy kosz, a tippet! :D Eszem megall! :D Nem is ertem miert nem vmi shitcoint vettel, ha egy het alatt akarsz meggazdagodni! De am tenyleg, nem bantasbol kerdezem; mi volt vele a celod?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.