Amennyiben valóban a (1) hullám 4. (korrekciós) hulláma jön, az általában a 3. hullám 38,2% ig korrigál vissza, ami 1.125-1.128 környékét jelentené, de mivel 4. hullám azért ez időben elég hosszú és összetett is lehet.
Másrészt mivel a 2. hullám zig-zag volt, így a 4. hullám legnagyobb eséllyel flat lehet.
Én ma nyitottam shortot, és időben hosszú esésre számítok., szóval türelmesnek kell lennünk.
Meglátjuk.
link
Ez kiderült. És mennyi olyan van, ami nem?
Néhány pénzes bödön összefog, simán el tudja dönteni a merre továbbot. Ehhez összehangoltan, kritikus szinteknél csak egy irányba kell fújniuk a szelet.
Jó lenne ez a forgatókönyv,de szerintetek tényleg benne lehet ez az 1,1rövid időn belül?Mi segíthet?Német választások,olasz káosz?Vagy usa új giga adóreform?
Nem nyitja a linket, azt írja, már nem létezik.
Igen, kb OK.
Jössz a holnapi Admiral szeminárra? Én bekukkantok, mert épp Pesten kavirnyálok, hátha lesz valami értelmes dolog....
Draghit kár ekézni. Mondhatott volna bármit, a forgatókönyv már készen volt.
A linkelt forgatókönyv is egy a sok közül. Majd ha a nagyok elkezdik önteni az EUR-t akkor fogunk fordulni. :)
Jelenleg 1,18 körül van a Moving Average 200 hetesen. A rajz szerint kb. ott fordulhat - bár innen már az 1,2 sincs messze és a kettő között eléggé légüres tér van.
Sok long pozi van nyitva: link
De hogy innen pár hét alatt lezúg 1,1 alá, azt azért megnézném.
Meglátjuk.
EUR/USD