Jó reggelt mindenkinek!alakul a kép euroban, gondoltam felteszek egy havi chartot, mivel napokon belül lesz havi gyertyánk.link
Kíváncsi vagyok, hogy sikerülni fog e a sárga trendvonal fölött zárnia vagy sem.Illetve az is érdekes lesz, hogy lesz e felső kanóca - és mekkora- a havi gyertyának.Amennyiben további megerősítést kap a long, havi szinten, úgy a kék mezővel jelölt rész a következő állomás.Nem gondolom, hogy az lenne a long vége, de onnan várnék egy visszahúzást.1.2180-as szintről 1.15-ös szintig. Heti chart is érdekes.link
Ema100 tartotta szépen a korrekciót, (piros mozgóátlag), Ema200-ig el kell, hogy vergődjön. (lila mozgóátlag)heti charton ez két erős szint. előfordulhat, hogy nyár lévén kicsit elpattog majd ezen szintek között. Mindenesetre csak szeretném ezeket a szinteket a figyelmetekbe ajánlani amikor piacra léptek.
Draghira hivatkoznak de szerintem semmi újat nem mondott így szerintem semmi köze a mozgáshoz max.hivatkozási alapnak jó,holnap még pontosíthat pont ezért,kíváncsi vagyok megteszi-e.
látnom kell a havi zárást,engem is meglepett a mai euró erő nagysága,számítottam a felszúrásra de nem ekkorára.
USD-HUF esetében a hónap elején említett 267 környéke szerintem továbbra is a legerősebb támasz szint,az előtt fordult ,most kezd újra képbe kerülni.
Havin érdemes nézni,ha lesz vissza pattanás a 267-270 környéki sávból vagy fölötte akkor jöhet a long ha viszont törik ez a sáv akkor jöhet egy nagyobb esés is.
szerintem ez csak egy leszúrás
inkább az lehet érdekes, ha a dollár nem nagyon erősödik szeptemberig
mert ez esetben akár lehet kamatemelés abban a hónapban
ha igen, és a decemberit is meglépik - bár túl közeli az időpont a visszagyengüléshez - akkor igen érdekes lesz januártól a helyzet főleg forint vonalon
mint laikus én így látom
kár lenne érte sztem. inkább nyiss egy shortot, amit rövid időtávon kereskedsz holnap. mondjuk órásban, ha long pullback jelet kapsz, akkor zárod. ha nem akarod kiülni a korrekciót. de a longban még sok van. 147.5
EUR/USD