csak a TIZENÖTEZERSZERESÉRE robbantotta a mérlegét...
Guest Post: Charting The Federal Reserve's Assets - 1915-2012link
ez nem vicc:
1915-ben vmi 300 millió USD volt a FED mérlege 2012-ben pedig 3000 milliárd USD, most pedig már az 5000 milliárdon is túl vannak
nagyon nehezen hihető, hogy ezek bármit is leépítenének...
nem forintról írnak nyilván, és itt is azt olvastam, hogy a forintár nem feltétlenül képezi le az euro keresztet.
kb. arról beszélgetnek, hogy Trump miatt minden bizonytalan, bármikor lehet impeachment, másrészt gyorsabb kamatemelést vizionálnak, amihez gyengébb dollár kell, illetve úgy általában nem hisznek az egészben:)
persze ez nem mérvadó, csak összefoglaltam, amiket olvastam.
én is vettem két napja és még mindig pluszban van, szóval nekem is jobb ha erősödik, viszont el tudom képzelni a beszállót is forintról, ha jobb utána jobban járok egy közvetlen euróra váltással...
már ilyeneken morfondírozok, bár, ha nyáron tényleg lesz 303 körüli euró mindent átváltok és nem nézem soha többé az árfolyamot:)
na jó, legalábbis januárig
Idei évben már elkezdik a mérlegfőösszeg leépítését,ami már magában is felér egy kamatemeléssel,plusz abból lesz még egy.Itt európában talán jövőre,és akkor ezek után miért is kéne 30 ft esésnek benne lenni?
most, h érdekelt lettem elkezdtem olvasni usa szakmai fórumokat, ott 1,31-et írnak, mármint, hogy eléri rövid időn belül
mikorra gondolod a dollárerősödést forinthoz képest? és meddig mehet reálisan?
köszi
nyugi 1.1155 után 1.1210 környéke a következő órás szint ha megcsinálja 10-14----14-18---18-22 es kereskedési idő intervallumokat alapul véve,az 3 hullámból várható leginkább.
Mára esést nem igazán várnék,max nem lesz ereje felfele 1.1210 ig és vissza esik félúton,1.113 alá viszont nem hinném,hogy van esélye a mai napon,és mint írtam reggel a napos fölé zárás sem elképzelhetetlen ma,
Kiegészítés, még a 1.282x is belefér a lefelé kör előtt.
Meglátjuk. 1kor mindenkinek "nyilvánvalóvá válik" ,hogy jó néhány pénzügyi "fejes" kamatemelést szeretne.
EUR/USD