GBP-USD 4 órásról visszapattant visszatesztelni a legutóbbi letörést,ott short jelet várnék és az esés folytatását,ha viszont a letörési szint fölé zár akkor marad a long.
lányok! mikor fejezitek már be?
nem lenne érdemes egy másik topikon egymást osztanotok?
nem figyeltem az előzményeket, csak ma jöttem fel, de tele az oldal a személyeskedésekkel.
nem lenne érdemes egy külön topikot nyitni ennek?
jó lenne olyanokat olvasni, hogy ki mit lát a charton, meg ilyenek...
persze, mindenki profi és mégprofibb, de számít ez?
de most tényleg...
kezeteket csókolom!
Igen, ráhibáztál, sajnos a szellemi kvalitásaim rettentő gyengék, de erről nem tehetek, sajnos én ilyen butának születtem, ez genetika, nagyon alacsony az IQ-m, így légy szíves emiatt ne piszkálj engem, mert az nem szép dolog.
eurgbp longolhat szerintem is. naposban a fontosabb mozgóátlagok fölé zárt...
hetiben egy szép háromszögben van egyébként a jegyzés, aminek az aljáról pattant a héten fel. a tetejéig szabad a pálya.
nem szoktam kereskedni benne egyébként.
mikor kezdtem a forexen kereskedni, kedveltem ezt a párt. de valahogy mostanában már nem figyelem.
én ilyenkor nyitok egy longot ugyanakkora méretben
stop nélkül.
ha nagyon elszáll tovább shortba, akkor zárom együtt a kettőt. ha felhúzzák, akkor 15p konszivége jelre zárom a longot, a stoppot meg beteszem a jelet adó gyertya fölé. így nagyjából bevédem az addigi nyereséget és benne maradok a trade ben. nfp miatt most más a helyzet, mert az 15p jelet bármerre kiüt...
EUR/USD