Most 11 kor lesz high eur makro, az adhat nagyobb elmozdulást bármerre. Este 8 kor meg usa FOMC. de a pénteki nfp lesz talán a legfontosabb. Euronak sztem hetiben kéne 1.05 fölé zárnia, akkor 1.076 lehet egy következő alternatíva a longnak. Ha short hullám jön valamelyik hírre, akkor 1.004 környéke lehet egy jó long beszálló szerintem.
EURUSD ha marad a trend (nem jön vmilyen új hír, váratlan esemény) szerintem 1.2 köré lemegy.
Én további esést várok. Van beragadt long pozim is 1.08-nál, de azt inkább kiseggelem. (Beragadt longra vettem fel egy shortot korábban. Úgy gondolom, hogy nem mostanában fogom zárni őket).
Mit gondoltok, érdemes most 1-2napos időtávra EURUSD longot nyitni? Tegnap 4kor szálltam ki shortból, egész jó kis profittal, de nem merek longra váltani, pedig lehet nem ártana...
Még valamikor decemberben írtam,hogy az usdx 103,5 körül(ha szabályos lesz),befejez egy valamilyen szintű 5. hullámot.Havin nézve III/5.A nagy kérdés számomra inkább az,hogy a mostanában induló hullám IV_es lesz e,vagy ez a 3 hullám volt a dollár korrekciója a további gyengülés előtt és megy az eur 1,8 (nem tévedés) irányába.
Egyeterek. UJ 119-122 ellenallasi zonaja nagyjabol egybeesne a napos charton az 5. hullam varhato vegevel. Az a zona eleg eros ahhoz, hogy egy korrektiv setback kialakuljon; az kb.fibo 38% lehet.
Miutan viszont elerte, onnan ugy 112 savig varom vissza tobbhetes/3-honapos tavlatban. Ennek a formaja, ha a-b-c lenne, akkor sokat elarulna a fo iranyrol.
Ennek megfeleloen tervezem tradelni a japan financials-t is.
EUR/USD