Valóban szép nagy szám. Nem is folyamatos beavatkozásra gondolok. Rövid idejű intenzív pénzpumpával simán lehet befolyásolni a hogyan továbbot. Húznak egy szép tüskét kritikus szinteknél(impulzív mozgás) a többi meg már megy a maga útján.
Üdvözletem! Esténként általában mikor a gyerekeket felügyelem az alvásnál átnézem a topikokat, Eur/USD Dax Otp topik. Múlt évben eladtam az ingatlanjamat, vissza szálltam a gépezetbe. Brutális jól sikerült, de most kiszálltam mindenből. Likviditási alapba tettem át a cast. Ma zártam egy kisebb Eur USD long Pakkot. Te mindig is megfontoltabb voltál nálam én itt rövidebb idotavokban gondolkodom. Tavaly azért a Mol , és a c bank megvolt sokáig, na meg a volskwagen, határidőre szoktam Eur HUF kötni bankközi piacon. Te milyen számlán kereskedsz most?
Ha 114.5 körül elhal az esés, utána 119.2 körül tetőzhet a féléves alakzat. Ha elhal ugyan az esés, de utána 117.2 körülig korrektív szerkezettel kanyarog csak fel, eshet tovább első körben 110.8 körülig. Mérlegeld a szisztémád szerint.
EUR/USD