Az helyett hogy egymást kioktatva piszkálóztok,inkább azt mondjátok meg véleményetek szerint kitör-e a dollár az 1.14-es szintig a héten??Ez engem speciel előbbre vinne.
Szarvas ne intrikálj itt nekem, hanem simán cáfold meg azt a tartalmat, amit én a tiéd mellé raktam!
Ha ezt nem tudod, akkor ismerd el , hogy beszédhibás amit feltettél, és a dolog le van zárva , ahogy eddig is!!!
Nincs itt trollkodás, csak is a tartalmakat vetjük össze!!!! Persze megértem, hogy sértve érzed magad, de ilyen ez az ilyen! Máskor tegyél fel jobbat. Érdekes az utóbbi rajzoknál valahogy sikerült a tartalmat az árfolyammozgásnál figyelembe venned...
és külön megkérlek, hogy ne ajánlgass nekem és másoknak olyan publikus szemét anyagot, amivel millióknak lapátolják tele az arcát!!!! És főleg ne hivatkozz rá!!!:))
Köszönöm, de ne foglalkozz/foglalkozzatok vele, őt ez tölti el jó érzéssel, neki így kerek a világ - hadd járja a maga útját, előbb-utóbb csak lesz egy elágazás ;-)
EU: fordultunk a jelzett helyen és a zöld célzóna környékén járunk, az alját karcoltuk csak. Short set-up esetén a kérdőjellel jelölt tartomány az elsődleges célzóna (opció ~1.113x), de most még korai. Ha van, akit érdekel, holnap visszatérünk rá, hogy miért volt kérdőjel.
EU: frissítés, megérkeztünk a célzónába (short részemről zárva), a szaggatott vonalak által határolt területen long set-up alakulhat ki, zölddel jelölve a hozzá tartozó célzóna.
Tedd egymás mellé a két tartalamat! Látni fogod, hogy az amit Szarvas mondani akar, az valamiféle beszédhiba Elliottul, míg amit én mutatok meg , mondok el, az maga a világos tartalom Elliottul. Az elliotti mondat egyik fele, itt most egy összekötés!!!!
Olyan valakit fikázol:
-akinek jobb találati aránya van, mint az egész topicnak együtt.
-akit a fórum minden oldalán elhelyezkedő, sokszor egymással szemben álló tagok, mind tisztelnek.
-aki maga is képes mindenkinek megadni a tiszteletet, még olyanoknak is, akiket én mondjuk elküldök a rákba.
-aki nem akar téged legyőzni verbális f..szméregetésben.
sose volt nagymester már megbocsáss... A nagy mester az, aki kitalál és feltár dolgokat!. Aki hozott anyagból dolgozik , és semmi konzisztencia sincs abban a mit csinál, az vagy hazudik, vagy rossz hozott anyagból dolgozik, és csak tákol, ,közben azt hiszi feltár , és várja az elismerést!:DD!
Persze ettől még Pompi lehet neked devizás Elliottban Vadász a nagymester.... mintha lenne devizás meg nem devizás Elliott!:DDDD süketség, de kedvellek, mert sok energiát fordítasz mindenféle dezinformálásra, és félretájékoztatásra... munkát végzel, még ha hasztalant , és károsat is!:DDD na mindegy szép napot
EUR/USD