Sajnos az elmúlt hónapban is többször előfordult, h vagy ki vagy be nem sikerült ugrani 2-3-7pip híján pedig az elképzelés jó volt(értsd utólag igazolódott mindegyik)gyakorlatilag több pip maradt benne mint amennyit sikerült zsebere tenni más kötésekből így az éves mérleg is rosszabb lett.ez kicsit demoralizáló.mindegy egyéni szoc problem.
A gyertya formáció kecsegtető,bár a lendület nekem hiányzik arról nem is beszélve, h az összes többi dollár kereszt ellentétesen mozog/mozgott.
Mivel még ifi trader vagyok, de múlt év tapasztalatai alapján megfogadtam, h nem kapok bele-bele csak úgy pláne pénteken,ha nem a tervek szerint alakult.
Inkább figyelek és megvárom a jövő hetet, illetve egyéb kereszteken még van kecsegtetőbbnek tűnő lehetőség.
Meglátjuk, opcionálisan 1.071 a long határ a nem túl tiszta szerkezetű emelkedés miatt (nem szép, ezért kevésbé életszerű, de tekinthető kész ötösnek is, úgy belefér). Ha törne, még mindig tekinthető a decembertől indult korrekciós alakzat formálódó végének.
Jelenleg még visszamehet, hullámos alapon éppen válaszúthoz érkezőben vagyunk, mert van egy kész, most még "abc"-nek tekinthető hármas emelkedésünk 2015.01.05-i aljtól számítva a tegnapi csúcsig.
Long set-up alakulhat ki 1.084 körülről, a long-határ pedig jelenleg 1.077 a fentiek miatt. Törése esetén új alj és további esés valószínű, 1.10 törése esetén viszont a short scenario esélye minimálisra csökken és kinyílik a kapu egy erős, impulzív emelkedés előtt.
EUR/USD