Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Keveri a szezont a fazonnal. Sok instrumentum hozott magas hozamot az elmúlt években, de biztos vagyok benne hogy nem azért mert forintból vette. Az pont levett a devizás hozamból, de ezt menő körökben illik elhallgatni.
"A Barclays Plc szerint a forint akár 5,5%-kal is erősödhet, ha a jövő évi választáson a magyar ellenzék legyőzi a 16. éve kormányzó Fideszt" De azt modd meg, hogy honnan! Mert arról nem írsz!😊
Csak pénzügyi termekekre. A befektetési alapoknal is pontos képet kapok. Én mashoz nem nagyon ertek. Az ingatlan neg ilyesmi azok nem szamitanak nálam a vagyonba mert nem hozamot termelnek .
https://youtu.be/SMYO78BL0r8?si=aM--HUbBMZ5P3Maa Akinek nem tetszett a Pogi videó,itt egy beszélgetés Zita nénivel,a jelenről,a jövőről.Ő azért azt hiszem következetesen ekézi a kormányt, ezügyben nem érheti kritika.
Ha trédeled, akkor ott a deviza a termék, nincs mögötte más, tehát a nyereséged a vétel/eladás különbözete, mínusz költség, vagy akár kamat ha tőkeáttétellel csinálod. Ahogy írod, hogy 30% alá nem mehet, az mire vonatkozik? Csak ezekre a trédekre? Vagy hozzáveszed a többi pénzügyi eszközödet? Vagy minden befektetést akár ingatlant, műtárgyat? Így csak információt csipegetsz, összkép nélkül, és csodálkozol, hogy nem értik.
420 körül volt a legmagasabb vetel. Írtam, hogy tradelem saját magam is. Annak az ellen lába 430hoz kozel volt. Szerintem még mindig nem erted ezt a vilagot. A deviza egy eszkoz nálam , adom veszem. Az egyetlen szabaly, hogy a portfólió ossz ertekenek 30% alá nem mehet.
Vagyis a befektetési döntésed független volt a HUF árfolyam alakulásától? Akkor miért írogatod, hogy te már ügyesen 250-en váltottál? Hiszen "mindegy" is volt, a pillanatnyi HUF árfolyam csupán egy technikai paraméter volt, nem játszott szerepet a döntésben. Illetve ezzel a logikával bizonyára váltottál 2022-ben 430-on is, az is "mindegy" volt. Megvetted a devizát a befektetési időszakod átlag árfolyamán.
Ne csak direkt befektetesben gondolkozz. Egy alap portfolio eseteben hiaba van forintba denominalva, a mogottes termekek nsgy resze lehet, hogy deviza alapú, sőt biztos. Magyarország befektetési szempontbol pont lepkefing nagyságú.
Az nem. De az utolsó órában hirtelen megtérőket speciel nem szeretem. Kurvara belém égett az is, ahogy magyarázgatja Pogi, hogy gdp-re vetítve nem is jelentős a ner lopása. Oszkó mást mond.
Nem tudom mire fel a pálfordulás, örüljünk annak, hogy kinyílt a szeme....,vagy a szája. Remélem egyre több ismert és sokak által elismert közszereplő tesz így. Már rég kellett volna! Az nem visz sehová, mikor egy Surányi úgy beszél egy propaganda célokat szolgáló kormányintézkedésről, mintha egy szociális intézkedés vétlen hibáit elemezné.
Kik fognak harcolni egymással? Fideszes potentátok a 4 milliós guccsiruhában az egyetemi docens Tisza értelmiségivel kardoznak egy mezőn, miközben Fábián Tamás a Telextől élőzik mellőlük?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)