Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
indulni fog hidd el. Az hogy egy ideje orbán, matolcsy, varga válság veszélyére figyelmeztet, az annak a jele, hogy baj lehet a gazdasággal, ha tényleg eljön a tisztítótűz. Akkor már nem ők lesznek a hibásak megint, hanem a környezet. A híveknek kellettek ezek a hozzászólások. De szerintem nagyobb baj van, mint gondoljuk. Az EU pénzáramlat el lett baxva haszontalan dolgokra, plusz bérkifizetésre és sajátlábak támasztására. A gazdaságunk ugyanúgy beszívja a macit mint 2008-ban.
Nem hiszem, hogy ez már a Gyuri bácsi lenne,de előbb vagy utóbb biztos, hogy a nagyobb cápák is megérzik majd a vérszagot...,na ezt lenne jó elkerülni.
Mekkora egy határ szar ez az MNB. Kicsit úgy érzem az mehet a háttérben mint 2012 elején. Kurva nagyot kaszáltak akkor azok, akik tudták, hogy mikor jelentik be péntek késődélután a "ktsgvetésben meglévő és kieső csontvázakat".....amikről persze kiderült mégsem akkorák ha egyáltalán csontvázak.
Nem tudja kivonni a MNB a nemzetközi trendből magát, nagy baklövés volt ilyen alacsonyra levinni az alapkamatot.Már akkor látni lehetett,hogy forintos eszközök túl voltak tolva. --Az új építésű ingatlanárak rendesen elszálltak, itt csak a külföldi veszi meg ezeket.
Indul a kamatemelés? Ennyire nem ismered őket? Csalódtam benned :-) Őket aztán senki és semmi sem kényszerítheti semmire sem. Csak unatkozó londoni brókerek ütik a forintot..... vagy a Soros :-) Az MNB függetlensége pedig ....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)