Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha kerhetem,irjatok mar be, a ev vegi eur/huf szintet. Csak tipp.Egy ilyen ingyenes kozvelemeny kutatásákent. Aki el talalja az nyer egy piros hangszorot :)
Nem akarok itt a hamis próféta szerepében állni, és nagyon sok okos gondolatot olvasok itt én is,Goldit ki lehet emelni, de akár sok más embert is. Inkabb megfigyeleseim vannak, az elmúlt 10 évből, és aki azert nem csukott szemmel nézi a jelenlegi kormany politikájat, az tudhatja, hogy a forint folyamatos elinflalasan keresztül egy magas nyomasu gazdasagot jatszanak 1x éve. Eros a parhuzam a törökökkel, inflacio 20%,de a covid válságbol majdnem hogy pluszban jottek ki GDP tekinteteben. Na szoval innentol lehet tudni, hogy unortodoxiaban hogyan megy a nephulyites. Matolcsy, Virag, nyomjak a bullshitet, jo zsaru, rossz zsaru, de tok átlátszó az egesz. Ev vegi varakozasomat nem tudom, legures térbe érkeztünk, a piacon is mulik. Az MNB elqrta, nem kicsit, nagyon, ha most emel 100 pontot, oke, de onnantol a hitelesseg megy a levesbe, nalam legalabbis. A megtakaritasokat elegetik, de nagyon csunyan, mar akinek van.
Szerintem meg volt az elso intervencio, kicsit vissza jott. Kerdes, hogy mennyire akarjak a kamatemelest a befektetok, mert szerintem most mar az kell hogy jojjon, egy 100 bp rendkivuli
Ne legyél ilyen optimista, itt még a halottak is szavaznak. Amúgy nem tudom elég lesz-e a kamatemelés , mert a befektetői bizalom eléggé megingani látszik a választási költségvetésnek köszönhetően is.
Par napja irtam, hogy ha valoban felnenek, akkor kedden nyomtak volna valamit, ami egy kozepes lepkefingnal azert picit erosebb. Nyomjak a penzt a valasztasokra, minimalber emelest el kell inflalni, nincs mese, felfele van az út. Amugy meg technikailag sem látok per pill olyat egyelőre amire azt mondom, hogy na, akkor itt fordulhat, max az ATH.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)