Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
“ 400 szerintem már vészcsengő a disznófejű nagyúrnál is, szerintem addig nem engedik fel” Nem hát, még a végén nem kaszálunk világraszólót a pmapal, pedig mindenki annyira készült egy jelentősen erősödő forintra és 16+20% kockázatmentes kamatra. Csak nem tesznek velünk olyat hogy 400 az euro….. 500at még el is hinném, de 400? Az kitolás lenne.
“ csak idhuzasra megy a jatek. Mondjuk novemberi usa elnokvalasztas,eu valasztas.” - ajjaj, rosszul áll a szénája. Egyen sok fokhagymát! - miért, az segít? - nem.
A tréfát nem értem, mert tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajtam. Tény, hogy az EU inflát is bevártam. :)) Az is, hogy elkapkodtam egy USD/HUF longot.
Ja,es az inflacio...hat lehet h papiron lesz 5-6 szazalek,de eros a gyanu,hogy a penztarca megint nem ezt fogja mutatni. Es innentol a Pmapok mehetnek a lecsoba,bar igazabol minden mas alapszintu befektetesi termek is,amit a nyuggerek koze szornak.
Nem sokat segit majd az sem,hogy az olaj kitartoan megy fel,es dollar ero mellett az arany is. Valami keszul,aminek mi mar nyilvan csak a veget fogjuk latni,amikor mar keso. Egy biztos,nekem ugy tunik,hogy a gazdasag ket labbal fekez,Nagymarci meg Orban probal itt hatalmas GDP novekedest vizionalni (ne felejtsuk el,hogy egy evig recesszio volt itthon is,minusz 1rol indulunk),csak aztan a nagy fingasbol nehogy beszaras legyen a vegen,foleg ugy,hogy mar lehet h tudjak is,hogy az lesz,csak idhuzasra megy a jatek. Mondjuk novemberi usa elnokvalasztas,eu valasztas.
Ajaj már megint csak a mintagazdaság nem bír talpon maradni? FO$ +0,34% FO$rint ismét mAgAsAn a legsz@rabb!! usdeur +0,14% zlotyi +0,04% korona 0% https://imgur.com/a/AgDYqRF
Hát igen, ha egy miniszterelnök kormányzása alatt az euro 300 fölé emelkedik…. De ne legyünk igazságtalanok, arra senki nem számíthatott higy mindenki magyarországra akar majd migrálni vészhelyzetet előidézve, kitör egy háború a szomszédban ahol mi a tamadó oldalára kerülünk és rekordinflációt hozunk össze., valamint hogy a horkolásgátló biznisz nem sül el olyan jól. Meg persze hogy a megerőszkolt árvák megélik a felnőttkort és az emberek odafigyelnek mit beszélnek. Ekkora csapások alatt persze hogy kisebb a figyelem a fizetőeszközön.
ugye pandemia elején 2020 január-február, azt a 320-322 körüli árfolyamot gondolta már mindenki magasnak, és senki se hitte el, hogy lehet 350 feletti tartósan, de kinek mit intéztek, ugye!
Mai záróra J0hnnyEnglish kedd, 20:32 395-ös tippje elég esélyesnek látszik, mondjuk megnöveli a nyerési esélyeit, hogy más nem tippelt. Én megkockáztattam egy kérdőjeles 397et a sportszerűség kedveért :D
Ha már a jegybank vezére is HP ről beszél... akkor ki támadja a Ft ot ? Marci is és Orbán is GDP lázban ég, Mato is erről hadovál.. most akkor ki ??? SOROS?? Vagy a Huti lázadók ? Vagy a besült német rakéták?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)