Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Úgy rémlik, korábban LMP közeli volt, abból azonban Ungár Péter valósáshow lett. Gondolom a Jobbik lecsapott rá, mint hitelesre. A tobbi párt sajátjában hisz, ill. kell nekik az állás.
Másikban írtam, holtankoljak szerint 3,4% körüli áremelkedés volt egy hónap alatt. 4% eltérés, az üzemanyag súlya 8% a kosárban, vagyis kb 0,3% csak emiatt a kozmetika, máris 4,1% lenne az a 3,8%.
Törölt felhasználó2024. 02. 09. 15:52
Van kérdés? “A KSH adatgyűjtése alapján ugyanis 0,5 százalékkal csökkent havi alapon az üzemanyagok ára. Mindez annak tudatában erősen meglepő, hogy januárban két lépcsőben, összesen 41 forinttal emelkedtek az üzemanyagárak a jövedéki adó emelés hatására - írja Virovcáz Péter.”
Én sokkal inkább Magyarország melletti kiállásnak tekintem Róna indulását, mintsem Jobbik mellettinek. A mai nyilatkozata is, és a 2017-es TGM- nek írt válasza is ezt tükrözi számomra. Nyilván,lesznek olyanok,akik e döntés után, orbántól jobbra állónak fogják tekinteni. „Kétségtelen, hogy nehéz helyzetben vállaltam ezt a felkérést, de úgy gondoltam, hogy magyarként és európaiként erre a kihívásra csak pozitív választ lehet adni” Támogatás Az ellenzék volt köztársaságielnök-jelöltje lett a Jobbik EP-listavezetője BELFÖLD EP 2024 2024. február 9. – 11:53 Nagy Nikoletta Nagy Nikoletta Másolás Vágólapra másolva Róna Péter a Jobbik EP-listavezetője. „Róna Péter igazi magyar és igazi európai egy személyben” – mondta róla a bejelentés során Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke. „Ezzel lehetősége lesz Magyarországnak arra, hogy érdekérvényesítő képességét újra megerősítse. Péter megmutatja, hogy a magyar nép nem egyenlő a Fidesszel, a magyar emberek nem egyenlők Orbán Viktorral, van itt egy másik Magyarország, amely más ügyeket, más szemléletet képvisel.” „Kétségtelen, hogy nehéz helyzetben vállaltam ezt a felkérést, de úgy gondoltam, hogy magyarként és európaiként erre a kihívásra csak pozitív választ lehet adni” – mondta Róna Péter a sajtótájékoztatón. „A Jobbik konzervatívok a közelmúltban megválasztott elnökük megválasztásával olyan úton haladnak, ami a magyar konzervativizmus és polgárosodás legjobb nemzeti hagyományaira épül. Ami visszavezet a rendszerváltók által kijelölt útra, amiről sajnálatos módon letértünk.” „Elvállaltam, mert elárulva a rendszerváltás ígéretét hazánk most pont azon a tragikus úton jár, ami 104 évvel ezelőtt, 1920 júniusában a trianoni békeszerződéshez vezetett, majd megint azon, ami 1947 februárjában a párizsi békeszerződés aláírására kényszerített. Most, mint akkor, teljesen magunkra maradtunk barátok, szövetségesek és támogatók nélkül. Kivétel nélkül mind a másik 26 tagállam nem ért egyet velünk, de nem is érti – ahogy én sem –, hogy mit akarunk.” „Nem azért megyek Brüsszelbe, hogy onnan szidjam, ócsároljam vagy aláássam az Orbán-kormányt, de azért sem, hogy a magyar érdekeket alárendeljem az Európát fenyegető hatalmak elképzeléseinek. Hanem azért, hogy visszaszerezzem azt a tiszteletet és megbecsülést, amit én és nemzedékem, az '56-os nemzedék egy életen át élvezett a világban, amit aztán az utánunk hatalomra került következők sárba tiportak”
Persze. Azota ezt mar el is s mondta OB,h igen aki uralja a mediat, ural mindent. Nincs meglepetes. Szepen burokban tartjak a szavazoikat,ennyi a fontos.
persze mert az mtva/hirtv/tv2 alig hozott le valamit, már csak amikor jött döbrögi, aki persze megmenti a gyerkeket ismét, csak onnét megy a propagandaban nem hiába volt ez az első 4 éves programjuk, hogy a media nagy részét és a hatóságot leuralni, úgy látszik megtanulták a leckét, de nagyon!
Új Vona-hoz fűztök valami reményt ? Szerintem kb halálra van ítélve, a régi Jobbikosok már találtam maguknak új pártot, meg ez az egész "én nem bántok senki, akkor engem se bántanak" logika eddig se jött be Soha a fidesz ellen. Mármint valahogy úgy mondta, hogy "nem akar lesüllyedni ezekre a karaktergyilkosságos szintre. Szerintem Fidesz addig hagyja a zavarosban halászni, amíg megosztja tovább az ellenzéket (addig az a fidesz malmára hajtja a vizet) ha pedig túlzottam megerősödne (kb kizárt, de hátha) akkor meg nekimennek a propaganda művekkel.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)