Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Már nem tapadunk 384-re, alatta vagyunk. Valószínűleg Tibi bá valahol énekli a "szólj rám, ha hangosan énekelek" című számot, és ennek örülünk. egyelőre szimpla csapkodásnak tűnik amennyivel az 1h-2h bolit megtolta felfele, annyival letolta az alját is: 383-385.1 sávozás tili-toli, várjuk az EU-s pénzes híreket, akkor go 383 alá, ha meg nem, akkor nem tudni mi van:D. A legutóbbi 3-4 pénteki napokon elég erős zöld jelzés volt, majd kiderül, most mi lesz. Ha tippelnem kellene, akkor sajnos rossz irányba haladunk:D (A pozinkkal ellentétes irányban, így értem), van egy bukásra szánt összegem, legalább nem kell adót fizetni, ha bukom az egészet:D. Tartom, mert kemény vagyok!:D
Hát mert gondolom nem mindenki szeretné azt kockáztatni,mint a szuper állampapírnál, hogy a végén azért jól megcumizza,hogy évekig abba ült. Több ismerősöm is csinálta,hogy kis időközökre tette DKJba,mert ott van a rizikó, h egyik nap majd megváltoznak a kondíciók,és akkor nem biztos,h szeretnél 4-6 évig forintban ülni.Kevesebb hozam, de legalább pénzéhez jut. Snake jól mondta, ezek forró pénzek. Tudod,ez az a játék,amikor 1gyel kevesebb szék van,min ahányan mennek körbe. Csak a rizikó még pluszban az,hogy a dagadt elvehet akármennyit,akármikor.
Miért a DKJ-be áramlik a pénz, mert bármikor kiveheted, gond nélkül? A DKJ fele kamattal fut, mint a PMÁP nem logikus, hogy abban tartják a pénzt. Fél évre berakják PMÁP-ba, többet hoz, mint 1 év alatt a DKJ, és akár tiplizhet akkor is, fél év után. Vagy szerinted kamatfizetés (március 20) előtt ki fogják hirdetni, hogy nem lehet tiplizni PMÁP-ból lejárat előtt? Na akkor az szép lenne, szerintem ezt ők maguk sem hiszik el, hogy ezt megcsinálhatják.
Bandi: ma 3x swapot kaptam a hétvége miatt (T+1 , utánakérdeztem), tehát csütörtökre virradóra 3x0,111 "bukó". Így is fosban ülök, má csak ez hiányzott:D. Certi-bálnák nyugodtak. Nuku eladás.
A Bizottság helyében a lengyel változás miatt kicsit minimum hagynám Orbánékat izzadni akkor is, ha a végső költségvetési alku miatt kell a kompromisszum. De nem minden működik politikai alapon.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)