Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jajjjj.... vazze! Legalább tájékozodnál fröcsögés előtt. -----------------1997. évi XXII. törvény az olimpiai bajnoki járadékról . MELYIK kormány is volt AKKOR?! Ja megvan >> HORN GYULA MSZMP pufajkás kormányzott. --------------- 41/2004. (III. 12.) Korm. rendelet az olimpiai járadékról . MELYIK kormány is volt AKKOR?! Ja megvan >> MEDGYESI D209 MSZMP ávh ügynük kormányzott. ************** Nos?
AZ indokolja, hogy: van aki kifizeti !!!! Ilyen a vállalkozás világa a profit a lényeg :-) . HA üres lenne a meki... - vagy más árat szabna - vagy bezárna és kész ----- Vagy tán azt hiszed, hogy: a meki árait a kormány szabja meg?! . Remélem nem hiszed ezt, mert az igencsak nagy ostobságra vallana. Lássuk be.
Arra mi a magyarazat, hogy Oberwartban 1.20 a mekis sajtburesz, Szombathelyen pedig 1.80 euro atvaltva? Mi indokol 50%-os elterest? Mikozben 3x annyit keres az osztrak mekis alkalmazott.
Tavariséknak az a feladata, hogy minden közösséget ami kormánykritikus,azt verjenek szét. Nem akarok nagy szavakat használni, de szerintem Magyarországon az ilyen fórumok a demokrácia utolsó bástyái. Minden hibáikkal együtt is. Úgyhogy nem szabad kiábrándulni és nem szabad hagyni, hogy elüldözzenek.
Először azt hittem ez csak egy mém, aztán meg úgy tűnik, hogy nem."🤩 Örömmel jelentem, hogy végre nagymamám, Incze Ladomérné Ilyeff Auróra is a Megafon csapatának tagja! Mamó félállásban nyugdíjas, de a munkaideje letelte után minden hétköznap 16:45-ig (az Összetört szívek kezdetéig) lelkesen küzd majd a facebookos hadszíntéren, és addig veri digitális kapájával a baloldali csürhét, amíg azok rá nem jönnek, mennyivel jobb volt régen minden, amikor volt sorkatonaság, és mindenkinek volt munkája. Hajrá Mamó! 💪🇹🇯🧡🇹🇯"
Nem értem... magyarázd el! . Az árakon miért kéne segíteni?! KIalkulatk az új árak és kész. Innetől ez a bázis!!! . Ezzel az árakkal kell számolni tervezni. - az alkamazotti bérigényeknél is - a vállalkozásokban is - Aki az igényeit NEM tudja érvényesíteni >> az lesz a válság vesztese. Az fizeti a számlát... Akár segédmérnök akár vállalkozó. **** Az az extra pech, hogy németbe/osztrákba/usaba szököttek számára az árgolyam is szívás jelenleg, ők duplán fizetnek. - ("Az Isten/sors nem ver bottal")
"Az élelmesebbek már mozdulnak rá arra ami a jelenben-jövőben lesz jó, szerintük." Neked fingod sincs a vállakozói létről. Akikről te beszélsz azok olyan "vállakozók",akik az állami emlőt szívták világéletükben. Önállóan,támogatás nélkül egy kiló krumplit sem tudnának eladni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)