Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
És akkor most egy pillanatra gondoljunk bele,mi lenne,ha az MNB bejelentené,hogy nincs sok értelme a 18as overnight kamatnak, szóval inkább elengedi,mert drága :) azok után,hogy remek ütemérzékkel megálltak a kamatemeléssel...
Ha jön a nagy szél, vajon melyik épület sínyli meg a legjobban??? Hát amelyik sz@r alapokon nyugszik és sz@rul toldották foldották... malacka így építette fel csudagazdaságunkat!! a semmire is úgy rángatják, mint jóska a répáját ! hamarosan belefinganak a nullás lisztbe! vagy a nép!! "Miért szarják szájba az álmodót?" https://imgur.com/a/bAxxisF
"az ilyen mértékű költségvetési csalásnál kérdés nélkül kar levágása, teljes vagyon elkobzás és politikától való eltiltás"......hozzátenném: heted iziglen eltiltás a politikától, nemzet gazdaságtól. Mondjuk kar levágást nem támogatom, de börtönbe vele. Csak hogy tudja még az ük unokája is viselheti tettének a következményét. Szégyenkeznie kelljen! . De igen, ez csak álom.
Továbbra is azt mondom hogy az ilyen mértékű kölcségvetési csalásnál kérdés nélkül kar levágása, teljes vagyon elkobzás és politikától való eltiltás. Illetve az összes akinek a régi rendszerhez köze volt azonnal átvilágítás és menesztés. Ügynök lista nyilvánosságra hozása... De tudom... álom
Direkt csinaljak, lesz indok, miert is csoro a magyar. Most a mocskos kapitalista befektetok, akik megyamadtak Magyarorszag ot. Full agyrem, az elmult hetekben semmi nem valtozott, sot. Erre a sok birka elkezdte venni a forintot, otp, stb. Most meg nem ertik, mi tortent. Nem tortent semmi
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)