A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Nem, a kamatkülönbözet miatt a forint long, tehát az eurhuf short esetén te kapod a kamatot. Jelenleg napi kb 16 fillér/nap a kamat az Erste Traderen. Vagyis minden nap ennyivel nő a beker áram.
kíváncsi leszek, hogy meddig tud lemenni.. VIP beszálló alatt a 390 környékére gondolsz, nem? végülis a 404-405-ös támasz alatt vagyunk már most is a 402,xx-el, szóval innentől mehetünk
390be mutat egy setupom. Sajnos koran eldobtam, de ez majd egy jo beszallo lehet longra. Erdekes lehet a jövő év, ha innen megy majd nagyot a recesszio miatt, akkor lesz egy VIP beszallo hamarosan.
Mondjuk nagy kérdés, hogy az eurusd mit csinál. Nyilván az sokmindent meghatároz. Talán Ranger kolléga megosztja, hogy abban mit lát, mert nem mindegy, hogy 1.10 vagy 1.00 irányba folytatja...
Benne van a pakliban, hogy ma délelőtt meg is volt. De én is bizonytalan vagyok, eurhuf-ban a shortzárásos megbízást ki is vettem, lehet tartom tovább. Jártam már úgy, hogy a 432-es shortomat korán, 420 körül zártam. Hadd menjen csak rá a kamat.
értem, köszönöm az infót! :) én sem sietek, de várjuk a VIP beszállót :D ha azt nézzük, hogy tegnap reggel még 420 fölé is benyaltunk pár percre, egész "korrekt" a 408.. kérdés, hogy tud-e még lefele törni jobban
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!