Csúnya dolog szerintem az árfolyam manipulálása, meg a strómanok közötti "pakkbújtatás" ... De hagyjuk ezt most!!! Legközelebb tessék odafigyelni, hogy mit írsz, mert több ismerősöm is megkérdezte, hogy miért írsz 40 Ft-os árról, amikor 120 Ft-on vagyunk! Nagy az értéke az írásaidnak de sajnos sokan félreértelmezik!
Most másoltam be neked az eredeti hozzászólást 😃 az első mondatot miért felejted el mindig? Abból derül ki, hogy mire írta, és mi a véleménye erről a lehetőségről: “Ne haragudj , de szvsz nem logikus . Ez a többszörösen összetett , bonyolult mondat nem más.mint egy fantazmagoria.” Kicsit politikus tempó amit nyomtok. Szájába adtok valakinek valamit, majd a fele választ figyelmen kívül hagyva, szövegkörnyezetből kiemelve támadtok a saját ötletetekkel. Nem értem mi szükség a folyamatos feszültségkeltésre, de te tudod...
csúnya dolog kiragadni valamit ! miért nem az egész bejegyzést idézed ?? ez volt: február 03. | 16:28előzmény: #41819 huntR#41845 "Ne haragudj , de szvsz nem logikus . Ez a többszörösen összetett , bonyolult mondat nem más.mint egy fantazmagoria. .....a mostani ár 121,50 HUF harmada 40,50 HUF ötszörözö rally után az ár 202.50 HUF. elvileg mindenki pluszban van szvsz :-) "
.....a mostani ár 121,50 HUF harmada 40,50 HUF ötszörözö rally után az ár 202.50 HUF. elvileg mindenki pluszban van szvsz :-) Bocsi, de ezt nem te írtad???
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A