jó reggelt! "kicsit" el vagyok vesze az andy féle ceghálóban, de ha ez a cég tudott ügyletet kötni, akkor van képviselője, ergo a hagyatéki eljárás alatt is "él'. hátha a többi is. ez történés szvsz a média (tv2) vonalat erősíti. a kaszinókat nem hinném, h tőzsdére viszik (majd biztos megosztják azokat a pórnéppel...), az ingatlan vonalra (szivek) meg még közvetett bizonyítékot se láttunk (persze még jöhetnek).
Törölt felhasználó2019. 03. 03. 08:56
Akik látták a könyvet! Nem emlekszem Tremmelre, de vki írta, hogy benne volt ! Részvényes társunk? ;)
Jelenleg az Est likvid, FTSE-be kerül, BUX kosárba kerülhet, valamint BCS kérésre prémiumba tudja soroltatni. Utóbbira várnunk kell, elmondta Nekem annál a könyv betekintésnél, amelyen ott sem voltam (pedig Én szerveztem) és mások is hazudtak, nem csak Én.... Akkor fogja kérni a prémiumot, amikor lesz mire, nem fogja kijátszani a szabályokat szándékosan, de ami automatikusan megy, ez be is következik (likvid, FTSE, BUX). A cég értékének egy részét ezek jelentik, de ami a legfontosabb szvsz: másodfokú bíróság "tisztának" (tartozás nélkülinek) titulálta a cégünket, amelyre BCS vigyáz, ezért nem fog bele semmibe sem.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A