Lehet így is nézni,de ha sorok között olvasol picit, rájössz, hogy a média holding már a kapuban van. Bár valóban nem akarok erről vitázni, nekem tisztul a kép.
Miért, mi volt jó a cégkivonatokban? Hogy Vajna jogi embere leváltotta Bakait? Ebből inkább az jön le, hogy ami volt terv (ha egyáltalán volt) már biztos, hogy nem lesz semmi. Én annak örültem volna ha mondjuk Lölö vagy Tiborcz valamelyik embere jelenik meg a Dynamopestbe.
Igen, én is a folyamatot nézem, ebben egyetértek. Csak a túl sok türelem, meg a zéró kommunikáció megárt sokaknak. Én ezt megértem. Én is egyre rosszabbul viselem, pedig én nem 150 fölött szálltam be mint sokan. Továbbá ftse kosár ide, bux oda, nagyon el tudom képzelni, hogy hiába vár mindenki a kgy-re, mert simán lehet, hogy nem történik odáig semmi. Vajna hagyték hol tart? Kell rá várnunk vagy nem? Erről pl. lehetne simán kommunikálni valamit. Csak annyit, hogy ez érint még minket és csúszunk miatta, vagy nem kell erre várni mert nem érint minket kedves befektetők. És még mondhatnék néhány példát amit a tiszesség kedvéért közölhetnének velünk, és mégsem lenne semmi konkrétum vagy időelőtti bejelentés vagy ilyesmi. Ha jól is fog elsülni a vége, amit szintén nagyon remélek, a jelenlegi kapcsolattartás a kisrészvényesekkel akkor is nonszensz, és elfogadhatatlan.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A