Sorry de erre pont emlékszem, mert benne voltam a beszélgetésben. Megtaláltam az én válaszom: #41819 és Vaculak válaszát, #41845. A barátod hozzászólása törölve lett, mivel végleg ki lett tiltva a fórumról, de az én válaszom neki szólt.
10 évig ültem a phyl pakkomon mínuszban, volt, hogy 98%-ban!! A 10 millió feletti pakk alig ért 300 ezer Ft-ot Azután jött manopi barátom 2015 környékén és csak annyot mondott, ne add el!!! Túléltük!!! Nem nullába volt nehéz kerülni, hanem az, hogy ne adjuk el duplán, triplán, többszörösen sem!!! Kitartást mindenkinek!!!
Már írtam korábban, hogy az első 100K 3,5 Ft-ról van!!! Itt a fórumon hotomi68-nak, már többször is megköszöntem az elmúlt 2 évben, hogy "beugrasztott" a papírba!!! Persze van még a Jockey féle leöntésből is, azt az akciót sohasem felejtem el neki... Persze van sokkal drágábban is!!! A baj nem ez, hanem az, hogy a kövi hónapokban kurva nagy sztorik várhatóak, amit félek, hogy ki fognak itt használni...
Na ramutattal a lenyegre. Mar igy is minuszban vok. 11,5 millioval szalltam be es most minusz 3millaban vok. Konnyen dumalnak h adjuk el. Ha mindenki kidobalna a 80ezres pakkjat akkor senki se lenne mar olyan bizakodo a jovot illetoen...
Szerintem azt nem ő írta be hanem a barátod! Azóta meg neki tulajdonítjátok, mert volt képe azt mondani, hogy még akkor is kétszáz lesz ha a ti elborult példátok bejön...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A