igen. meg ne feledjük, h esztike csak sokadik elem volt andy vagyonában. szerintem a kaszinókat tekintik elsődleges prioritásnak, utána tv2, aztán valahol esztike. amit most látunk, az nem esztikéről szól elsődlegesen.
Na igen. Én is csak a változást osztottam meg de a kérdés h ez végleges e vagy sem? Fontos ez nekünk vagy sem. Ha számít és ez fégleges akkor tényleg közel járunk. Ha nem végleges akkor rohadtul messze még!
az egyik kérdés számomra (a sok közül), h számít-e még, h ki andy embere? tremmel vagy falconello előtt megnyílnak azok az ajtók, amik andy előtt megnyíltak? vagy az ő szerepük csupán a zökkenőmentes átadás-átvétel biztosítása a kijelölt nertárs felé?
szerintem igen. minden cég forgalomképtelen amíg az örökös nem nevez ki új képviseletőt, ha (ismétlem HA) nem volt képviselő (pl. andy volt a tulajdonos és a KIZÁRÓLAGOS képviselő is egyben). ha volt más képviselő is, vagy nem andy nevén volt a cég, akkor mindent ment tovább (kis túlzással), mert volt, aki a cég nevében eljárjon. én legalábbis így látom.
Csak most azt nem értem h Tremmel úr hogyan tudott a dynamoba bekerülni? Andy bácsihoz tartozik még mindig. Vagy nem? Lezajlott a hagyatéki? Mert ha nem akkor nem történhetett változás a cégén belül. Ilyenkor minden vonal bezáródik. Rosszul gondolom?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A