JK megint személyeskedsz. Nem én vizionáltam a harmad árat , ne fogd rám , hanem a barátod. Én matematikailag bizonyitottam , h fantazmagoria egyszerübben baromság amit irt.
Én sem szeretném újra 40 forinton látni elhiheted...de Vaculák ezt a lehetőséget, amit egyébként a barátod (a véglegesen kitiltott Alwayscoca) vetett fel, fantazmagóriának minősítette. Igen, hozzátette, hogy akkor is 200, azóta ezt olvassátok a fejére...
Vaculakfebruár 03. | 16:28előzmény: #41819 huntR#41845Ne haragudj , de szvsz nem logikus . Ez a többszörösen összetett , bonyolult mondat nem más.mint egy fantazmagoria. .....a mostani ár 121,50 HUF harmada 40,50 HUF ötszörözö rally után az ár 202.50 HUF. elvileg mindenki pluszban van szvsz :-)
Egészen pontosan azt írta, hogy ha innen (120 Ft) harmadolunk (40Ft), egy 5x rally előtt, akkor mindenki plusszban lesz (200 Ft)!!! Na, igen, csak addig a többség bukóban el fogja dobni!!! Remélem nem leszünk újra 40 Ft-on!!!
huntRfebruár 03. | 14:13előzmény: törölt hozzászólás#41819Logikus amit írsz, de ha ez a cél, miért nem hagyták zuhanni két hete? Annál rosszabb hírt nehéz elképzelni, bármeddig leüthették volna, mégis megfogták 100 nál és visszahozták.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A