Mint már jeleztem szerintem 50 forinton fog megtörténni a közelgő tőkeemelés, ezért ide lett beállítva az árfolyam! Az esetleges MVM-es hír pedig ha megérkezne, akkor rakéta jöhet....éppen ezért itt nincsen különösebb kockázat, tehát érdemes pozíciót felvenni szvsz!
Egyelőre (számomra is meglepő módon) még az MA50 is tartja alulról. MA200 most kezdett elmozdulni 35Ft-ról, ergo lehet itt még 42 körüli ár de akár 38 is. Viszont ott akkor megint nagyon venni kell, mert a trend felívelő, mindharom mozgóátlag esetében, kezdeti szakasszal. 60Ft feletti záróval új szakaszba léphet. Ma már egyáltalán nem tűnik illuziónak.
http://keptarhely.eu/view.php?file=20231011v04xtyioq.png -- mirol is van szo kek - valahol ott kene a hetet zarnia, hogy szep legyen lila&zold - meg par nap van hatra a savozasbol az eddigi karakterisztika szerint es utana egy ujabb eroteljes felfele mozgas johet es ezzel vege is van a szerkezetnek(jo esellyel), mert ha -lefele megy akkor keresztbe metsz es mas jon -oldalaz, akkor kisimul es nincs impulzus -felmegy ath savba megint, akkor kesz a fules csesze es jo esellyel indul a "buli" -megint csak uj szerkezettel -- RSI-t is sikeresen alacsonyan tartottak, ugy hogy kozben megerkezunk a tetohoz, igy nagyobb lehet az ugras (ha lesz)
Legjobb napizos kispapir.50-51 vetel mig 58,59 eladas.Zellerke is imadja ezt a kiszamithato forgatokonyvet.Vagy lehet varni turelmesen egy nagyobb emelkedest.Jo hogy lehet meg boviteni itten.
Most 58200 db 53ft-on.Esze agaban sincs eladni azt a pakkot.Olcsobban akar meg venni.Ne fossal.Eleg csak a koteslistat nezni.Venni kell mig adnak ennyiert.Utanna jon az emberunk es kipucolja megint a konyvet felele.Mara ez ennyi.Holnap johet ugyanez a jatek.
Szó mi szo Akkor ugy mondom, fel a fejjel!! De semmikepp se vicces senkinek a "kedvezotlen" helyzete A csart alapjan olyan minosegu a dolog ranezesre Kb mint az opus volt a nyaron vagy a masterplast multkoraban
Az egy szep szam Ha 14706 dbt vettel (vagy tobbszoroset), akkor szep kerekszammal szamolhatod a kiinduloonttol a valtozast /en 70 folott is vettem, Meg miutan lejott 40nel is A kerdes, hogy lesz e nagy zsuga vagy sem Azt kene valahogy kiokumulalni
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995