csak halkan súgom meg ide, hogy van egy másik rv, kicsit hasonló ehhez, ahol már hónapok óta igazi forgalom van ---- mondjuk azt érdemes is venni de: nyilatkozgasson még itt a főnök, hátha lesz 1000 darabos kötés:)
mondanom sem kell, hogy amióta eladtam benne 37, 38, 39.8-on egy adagot, vettem vissza 37.5-ön, de azt eladni nem lehet :) akkor minek nyilatkozik az a főnök, ha a saját papírját sem veszi meg soha:) szánalmas
nemrég kaptam ebből 32-n 4000 darabot, eladtam 37-38-on, azóta ott vicsorog 37-en egy eladó, 35-ön egy vevő, hetek óta ezek is tudják --- a cégnél --- hogy lehet kedvet csinálni :) nyilatkozni :) ja, azt tud a főnökük:)
akár ha a benne lévő dolgos munkásemberek vennék a fáradságot, hogy vegyék is a saját vackukat mondjuk hogy ne legyen annyira vacak a papírjuk, hogy 37-en a kutyának sem kell , de 35-ön egy kutya venne annyira nevetséges, hogy .... nem mondok semmit:)
Hiába jó a cég, ha a beruházások vissza fognak esni. A világ majd minden jegybankja a fogyasztást próbálja csökkenteni a kamatemelésekkel, melynek a beruházások is áldozatul fognak esni. Ez érinteni fogja az acél iránti keresletet is. Emellett látszik, hogy a vevői oldal egyre lentebb van a könyvben, tehát a piac kezdi ezt a forgatókönyvet valósnak venni. Azt gondolom, hogy ez az árfolyam lesz még lentebb is.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995