Mészáros Lőrinc menekül… Mikor fogják értékelni hogy ez nem egy ner papír? Kíváncsi vagyok mikor jön meg az emberek esze… Transzparens cég aki osztalékot fizet.. Atya úristen ilyen olcsó még?
ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLAT A 21. NAPIRENDI PONTHOZ HATÁROZATI JAVASLAT A Közgyűlés megszünteti a 31/2025. (04.30.) sz. közgyűlési határozat szerinti felhatalmazást 2026. április 29. napjával, és a Ptk. 3:223. § (1) bekezdése szerint2026. május 1. napjától kezdődően 18 hónapos időtartamra szólóan felhatalmazza a Társaság Igazgatóságát a Társaság által kibocsátott,legfeljebb 200.000 db egyenként, 5,- Ft névértékű „A” sorozatba tartozó törzsrészvény megszerzésére legalább 300,- Ft, de legfeljebb 2.500,- Ft összegű darabonkénti vételár mellett. A jelen igazgatósági felhatalmazás kifejezetten kiterjed valamennyi Közgyűlés által elfogadott Munkavállalói Résztulajdonosi Program végrehajtása érdekében történő saját részvény vásárlására.
Ez igy van…azeért irtam 1500-1600 felett jobban fog kinézni a sávozás… Akkor majd azt szeretnék ha majd 2000 lenne már:-) Az én idegeim is nyugodtabbak lennének:-)
Ez iylen.. Néha nincs benne logika…. El fog indulni…nagyot fog szólni… Inább Ülök egy fél évet benne, és ne történjen semm mintogy elidul és lemaradok róla… Egyáltalán nem izgulok emiatt. ( persze jó lenne már 1500-1600) fölött lenni, úgyis csak két három négy év múlva adom el.. Akkor már nem ezen az árszinten lesz
DUNAHOUSE részvény