A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
Elképzelni sem tudom.
Egyszer már megértem egy nagy tőzsdei krachot, (2008 októbere) amikor az álmaimban sem gondoltam volna, azt ami végül valóra vált.
Eliot ciklusról: link
Érdekes olvasmány. Bár én nem ez alapján kereskedem, de mindenesetre célszerű figyelembe venni ezt is. Szvsz.
Én még mindig trtom a longot az snp-ben. Bár most egy korrekkciós szakasz lesz, szvsz. amely lehozza 1100-ig. Szerintem az egy erős támasz már.
Onnan talán fel. persze csak akkor, ha ez nem az Eloit ciklus záró hulláma a B-C hullám.
Ha az, akkor valószínűleg engem is kistoppol, a beszálló szintemen.
A mai napon sincs ez másként, úgy tűnik a long még mindig él.
Bár várom már a korrekciót én is, amíg viszont a napi szintek magasabbak az előző napokétól, addig ez long.
Szerintem egyenlőre ez egy belső nap. Kivárnak a piacok.
Ahogy elnézem az esés egyenlőre átmenti, a long még mindig él.
Nem tudjátok, hogy lesz ma esetleg valamilyen piacmozgató hír délután?
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem