Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én meg azon agyalok, hogy a "fantasztikus évünk lesz" meg a "repülőrajt" az eddig ismert tényekből és tervekből nem vezethető le, sőt hatalmas kockázata van belpolitikailag, mert erre még emlékezni fognak az emberek, ha nem jön be. Valamire készülhetnek és itt jön be az USA. El tudom képzelni, hogy stratégiai vállalatokba engedik be a jenkiket. Ha mondjuk tucatnyi (Orbánéknak is) fontos cégben jelennek meg kisebbségi vagy társtulajként, nehezen tudom elképzelni, hogy ahhoz bármelyik más magyar kormány hozzá merne nyúlni a későbbiekben. Az Opus, 4ig sőt akár az MHB is részben amerikai tulajdonosokat is kaphat. Ez nekik kávépénz, Orbánéknak meg útlevél a Vallhallába. Ja és a Delta is vastagon NER-es cég.
Lehet OV köpködni, de azért gyerekek Hawaii ingben, viráglánccal a nyakban, mezítláb repeszteni egy Tuk Tuk al Indiában, miután a világ uraival parolázott és egyezkedett. Elhiszem hogyha ezzel a céggel valamit akarnak kezdeni akkor jó helyen vagyunk, hameg nem akkor így jártunk... Én már kivárom B+...
Azért még nagyon év eleje van, nagy csodákat ne várjunk! Ha január végére is itt tengődünk, szarakodunk akkor az már valóban szégyenletes, siralmas állapot lenne!!! Én valószínűleg dobnám is a felét a francba, pedig bizalmat adtam újra neki december végén , jóval 100.000 feletti darabszámmal. Amúgy tényleg a franc essen bele!!!!!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.