Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Még nem, de már szokatom magam a gondolathoz, hogy innen vagy tetemes bukoval kell kiszállnom, vagy nagyon hosszu távú befektető leszek. Azt reméltem ma lesz egy kis felhuzás (bikacsapda) 88 körülig, ott kiszálltam volna, annyi bukást megemésztek, de ez reggel óta esik.
Azt szokták mondani, hogy első körben az emelkedés felét adják vissza korrekcióban. 40-99 = 59 /2 / kb 29-30 Ft. 69 alá nem nagyon volna szabad menni, de szerintem addig sem, mivel ott már sokan várják hogy visszaszálljanak. De át persze itt semmire sincsen garancia.
Én azt látom itt gyerekek, hogy 1000-2000db-okkal próbálnak szépiteni az árfolyamon, de a nagyobb több tiz ezer db-os vásárlások egyre alacsonyabb szinteken vannak. Délután majd jön egy kis srv ami felviszi talán 82-ig aztán tovább le a lejtőn. Több mint 10% minusz és lefelé tart, magasan a mai nap vesztese eddig. A megakrant nem számolom, mert összforgalma nincs 2 millio ft ma. Három nap alatt nagyobb veszteséget csinált nekem a delta mint az mbhj fél év alatt. Nem vagyok boldog.
varhato volt hogy a rest befogja tolteni ezen nem kell meglepodni a kerdes csak a mikor volt es mint legutobb irtam mivel ilyen hamar betoltotte ezert en meg varok egy felmenetet junius kornyeken(persze ezt nem kell 100%-ra venni).Ahol nem toltik be mint peldaul 4ig vagy opus ott van az igazi tomes jelenleg es majd szepen lassan csorogni fog lefele az arfolyam.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.