Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Itt az évek óta tartó manipulatîv,átlátszó szándékos lenyomással van a probléma,közben a papírok 90%-a ment minimum 40-50%-ot,közben mi meg majdnem ATL-en vagyunk. Túl vagyunk 2 covidon,2háborún,a tőzsdék csúcson vannak,nálunk meg az agresszîv lenyomás megy mindenkori Delta ATL közelében.
Az lehet hogy a mi kezünkben van a döntés, de te nem érzed úgy, hogy itt a kisrészvényesek meg lettek tévesztve? Higítanám de már hova. Ha veszek az tuti, hogy pár nap- hét és már mínuszban vagyok. Aljas játékot űznek itt egyesek.
Soha nem gondoltam volna,hogy erre sor kerülhet,de egyelőre a cerka rossz oldalára szorultunk :( Szerintem szavazzunk róla! -(like) ha maradjon a topik neve Delta Szekta -(dislike) ha átírjam Delta károsultakra. A szavazás holnap délig tart!
Ezek szerint nekik még ezen a szinten is drága a rv árfolyama,mivel semmit nem tesz a cég az árfolyam karbantartása érdekében.Jól átverték a részvényéseket!
Az a baj hogy fárad már mindenki. Már egy időpont sincs hogy mi a faxra várunk. Sok a frusztrált, dühös ember. És ezen kozmetikázni sem lehet más semmit.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.