Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A dandárok kialakítás alatt vannak a Bocskai Lövészdandáron kívül egy nehéz gépesített dandár van dunántúlon. De abban egyetértünk, hogy le vannak rongyolódva IT terén. Világ pénzét el lehet oda költeni.
Amugy a cég nem rossz, volt nekem is, igaz jo sokat vártam mire kijottem belole...azt hiszem tavaly karacsony elott vettem 100e darabot, mivel jonak gondoltam...na esett s 33on higitottam le 50e rel egy jo ido mulva..aztan 40felett picivel dobtam.Ki lehet belole jonni...de hansulyozom hogy az ára jelenleg nagyon alacsony.
25 ezer gép nincs egy dandárnál, szerinted hány ember van egy dandárnál?...erre konnyen rakereshetsz...de ez a szám kozeliti sz mh aktiv állományát is majdnem.Amugy az igaz hogy az 1ik nagy informatikai beszállitója a delta...de csak az 1ik.Elnezest ha belekotyogtam, csak kicsit értek hozzá.Nem akartalak megbántani csak a Neked adott infót javitani.Az altalm leirtakrol megkerdezheted Stayerket, Ő még aktiv allományban van a leves forumban találod.Tisztelettel:Toka Úr
Ismerősnél a dandárjuknál csak 25.000 elavult szoftverrel rendelkező gép van + szar internet! Fejlesztések tervezve! Hány dandárja is van a MH nek? Ja és ez igaz a minisztériumokra is+ egyre jobban repkednek a apple iPhone nők is!
Amikor szeptemberben higítottam az átlagomat a 41ft-os vételeimmel nem gondoltam ,hogy megint a 36ft-os dagonyába süllyed a papper. Az évek repülnek és minden papír elhúz mellettünk. Botrány kategória lett.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.