Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
2év alatt 31kommenttel nem vagy valami hiteles!Játszod itt a hátvédet Pakinak.Persze,a sok elkeseredett kisbüfi rakott oda fél óra alatt 40-40,5 ig 1.3M darabot kb 1 hete :O))A hülyék a túloldalon vannak!
Ha te voltál a 13:33-as öntő, akkor a kötéslisták alapján nem tűnik hihetőnek a történeted.Egyébként a 38-as eladó egy tételben 120k körül került be a könyvbe a többi kisebb pakk utána állt rá.
Szvsz mind a kettő igaz lehet, mivel tőlem is vettél ma 20K-t 38-on. Így szívből kívánom neked, hogy legyen több szerencséd mint nekem volt vele! És a gondolatmeneted vége teljesen igaz rám nézve, mivel szörnyű nézni, hogy elmegy mellettünk egy csomó részvény, mivel éppen a deltánál várom a csodát! Őszintén bevallom, nekem hatalmas csalódás eddig az elmúlt pár hónap és a cég hozzáállása! 😑 ui. Így az akko-ba tudtam menni ezzel egy kört 225-245, kettő óra alatt.
Mármint, hogy szerelmes lettem a fogvatartómba, azaz a Deltába? Lehet. Ami viszont érdekes, hogy amikor visszavettem, a 38-on levő nagyobb pakk nem egy eladóé volt, hanem 8-10 kisebbé. Az a gyanúm, hogy pakimanó nincs is, csak egy halom csalódott kisbefektető, aki időnként megunja a csodavárást.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.