Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Plutó! Ne cifrázzuk, legyen a topik neve SZÁRAZ SZARDUGÓ! Kata ez megfelel? Szerintem elég optimista, mert az ugye megindulhat kifele! + igen - már csikar!
nem befektetési, már csak azért sem, mert mindig megégetjük magunkat! a legnagyobb delta szkeptikus, kolostor szökevény :) haverom mondta(ismeri őket, a véleménye róluk, ahhhhh ne, évekig ezt hallgattam) a kormánynak nagy tervei vannak velük! Mondjuk lehet a 20ft-ra gondolt, de lehet mint minden terv ez is változott!
Sajnálom, onnan már tényleg nincs vissza út. Remélem hogy DELTA hoz majd vissza belőle neked. Amennyi időt, pénzt, energiát fordítanak rá, hogy xar legyen az árfolyam, ha egyszer fordul akkor láttuk idén vannak példák mennyit tud mennyi egy kisebb papír is.
Sokszor felmerül, hogy itt már érdemes-e venni. Ehhez egy erősen szubjektív saját vélemény: 2019.december 11-én 4 M db részvényt adott valaki valaki(k)nek kölcsön. Másnap esésbe kezdett az addig szépen felépült árfolyam. Látott vagy hallott-e valaki olyan közleményt, hogy ez a 4 M db részvény vissza lett adva? Saját számításaim szerint 140-120 között ezen papírokat kiszórták és azóta is szórják szépen. Közel 0,5 MRD cash. Ha ezt 40 alatt vették vissza, akkor kerestek 0,25 MRD tisztán. Cinikus gondolat azt várni, hogy a piac húzza fel a DELTA árfolyamát. Ha én egy vidéki senki ezt számon tartom, akkor egy közepesen körültekintő befektető egészen biztosan BOTTAL SEM piszkálja meg ezt a papírt, amíg valakinél ekkora erő koncentrálódik azzal a céllal, hogy rombolja az árfolyamot. Számomra a fordulós jel az lesz, ha ezt valaki(k) vissza fogják adni azoknak akik kölcsön adták azt. ha pedig már ez megtörtént és csak mi nem tudunk róla, akkor tényleg hajrá, tessenek venni.
Köszönöm a bíztató szavaidat!Akkor tartom!Csak tudod ott-1 ben én is sokat buktam!Bár annyit nem mint mások,de egy kocsi árát igen.Setben meg CSAK 2 milliót!
Azért OTT1-hez hasonlítani meredek dolog. Annyira nem sz.r a helyzet, csak xar az árfolyam. A cég dolgozik, van nyeresége, jól fekszik sok helyen, rommá nyerte magát keretszerződésekkel amikhez egyenlőre nincs fedezet a megrendelői oldalon. Ebből ered frusztráció a kisbefektetői közösségben , hogy mindenhol volt valami értékelhető elmozdulás más papírokban, itt pedig a 40 már ellenállás. tavaly ilyenkor agyaltam rajta hogyan hozzam le ezt a xar évet munkák, bevételek tekintetében és azzal biztattam magam, hogy 2023 őszére már biztosan elér valami normális értékelhető szintet kedvenc papírunk. Végigküzdöttük az évet és ugyanott vagyunk B+ :-( Filléreskedünk, hogy azt a keveset ami van úgy osszuk hogy mindenre jusson. Küzdünk az inflációval mindannyian. Sok befektető társunknak vannak komoly egzisztenciális, lakhatási sőt néhánynál már egészségügyi problémái amiket hallok. nehéz így jó képet vágni mindenhez, amikor a pénzük töredékét éri mint 2019-ben vette minusz infláció. nem panaszdélután, csak árnyaljuk a képet miért alakul ki néha ilyen hangulat, mert már akiknek biztatni kellene mg tartani a lelket a többiben már azok sem tudnak normális módon megnyilvánulni. Volt már ez korábban is, hullámokban jön, pláne ünnepek közeledtével. Ennyi. faszt lesz ez OTT1. Ez a DELTA.
tudom hogy nem te kezdeményezted, csak abban a hsz-ben lehet szavazni, azért kattintottam oda bár egyelőre semmi okunk az optimizmusra, ne tömörüljünk ilyen pesszimista topiknév alá csak elfelejtettem kitenni a :-)) jelet :-))
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.