Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
810. Ha delta lesz a új Opus, akkor ki kell seggelni. Minden rendszernek kell saját gazdasági háttér. MP is ki fogja építeni, tudja jól hogy így lehet milliárdokat keresnie. Igaz, neki sem fog nőni a megtakarítása, de hát ilyen ez a fideszes suli:)
Ez nem volt szép tőled.Jól látszik, hogy fogalmad nincs arról, hogy a beírások közt eltalálj és értékelni tudj.Te ügyed,hozzá adni nem sikerült semmit,ellenben rombolni, indokolatlanul megsérteni másokat azt igen.Sztem a headline is véleményes inkább legyél óvatosabb.További sok sikert neked is a deltában.
Állj neki venni, mert ilyen hosszú pihenő után olyat fogtok látni amit ritkán.Páran már láttuk az előjeleit, nekem tele van a padlás, nincs több töltény.Gyönyórű a technikai kép.Persze bármi tórténhet.80% velünk van.🧨
Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek.Tankönyvi az emelkedés, Brutál lesz a kimenet. Klasszikusan valaminek a kezdete ez nagyon jól látszik! most ebből csak kimaradni lehet! ritkán írok ilyet ez azért van mert ritkán látok ilyet!!!!!!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.