Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nem vitatkozom ,DE : akik most belevesznek rajtam biztos nem nevetnek,mert kb 25 ft-on vettem : :-) Lehet mosolyogni. Nem én kezdtem. Látom a fórum nem változott. Békét neked. Ennyi volt.
2 evig vegig szopattak. Elso perctol kezdve az utolsoig megvan a forgatokonyv ezeken a szinteken. Tok egyértelmű volt, h valami a bevezetés körüli időponton történhet. De ha nem is egybol, azert fel ev elteltevel egyértelműnek kellett hogy legyen. Mindent megtettek a sikeres muvelet erdekeben😂 No de remeljuk amilyen nagy volt a szopacs, es minnel hosszabb, annal magasabb lesz a tető es mar nincs tobb szopacs 😂 Ettol fuggetlen hajra, talan eljott az ido hogy emberek kiolvadjanak vagy kis nyerot zsebte vagjak. Ezen felül csontit be kell dobnina vizbe kzgy - en szvsz. Nem felbujtas, csak magánvélemény 😁
Hagyjuk már ezt a "türelmes voltam és megérte" szöveget. Majd meglátjuk mennyire érte meg tartogatni ezt a fost. Aki most belevesz, az is csak röhög azokon akik évek óta tartogatják. Szvsz
Anyam borogass xDDD erre 2 ev utan jottek ra? Mekkora kamuvariak geci megvartak a lockupot es utana vezetik be.Jezusom.De hogy igy adjak elo legalabb lenne gericnuk es az arcunkba mondanak hogy igy is terveztuk es nem meselnenek melle.
"Az intézkedési terv alapján is látható, hogy a második tőkeemelésből származó 125 millió darab részvény jogi helyzetének rendezését, ideértve a tőzsdei bevezetést, egy hosszabb cégjogi intézkedési sorozat előzi meg. Ennek tükrében döntöttünk úgy, hogy a két bevezetési folyamatot külön választjuk, és a csődegyezségben érintett részvényeseink érdekeit szem előtt tartva az első tőkeemelésből származó részvények mielőbbi bevezetésére koncentrálunk. A jelenlegi helyzetben reális esélyt látunk arra, hogy ez a közeli jövőben megtörténhet.” – tette hozzá Csontos Zoltán, a Delta Technologies Igazgatóságának elnöke Egy kérdés. Ki veszi meg a DGH-t es tulajdonosa lesz 75 m db reszvenynek ami 18% ? (mondjuk miutan lezongoraztak a 156 m db papirt ) En oda varok egy csavart azon felul, hogy a 156 m db papapir mar jo helyen van es behozzak elso korben. De lehet sok a fantazia😂 es marad ez a felallas es a delta benne marad annyival. Nem kifektetesi.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.