Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
hihetetlenül naív vagy, ha azt hiszed, Manopi meg a többi régi Estmedia nagy dumás nem szórta ki a pakkját (lehet, hogy éppen rád is). mennyire életszerű szerinted, hogy 2018 vége óta sétál, tartván a nagy pakkját, és még olyan "jelentéketelen" események után sem írt ide egy sort se, mint Andy halála vagy a Delta megjelenése?
Az opció még ott van. BF centire pontosan megállt a kötelező vételi szint előtt. Egy szép pakk még vár valakire, mert ha akarta volna már régen BF lehivhatta volna az opciót, de nem tette.
Szia Manopi! Kérdeznék valamit tőled ha lehet, talán emlékszel rám Opusból. Én onnan jöttem át Deltába lecserélve Opust deltára, de ott voltam végig Opusba a kezdetektől. Te ott a séta mosollyal fogalom lettél, ez tény, sőt még más topikokban is hivatkozás a séta és mosoly :) Kérdésem hozzád az hogy te hogy élted meg, hogy ennyire nem az lett amit vártál? Mert teljesen más forgatókönyv lett 2018-tól mint amiben hittél, ez így utólag tény, nagyon csúnya lett Opus kisbefektetői szempontból 800-ról esik, és ugyanez a delta is vagyis pont a kitartók mint te meg én szívtuk meg és hát ami különösen fájó h sokszor nem tisztességes, átláthatatlan módon történtek a dolgok 2018-tól. Tudom h alacsonyról vagy mindkettőben, de azért több száz millió körül olvadhatott el a számládról, azért ezt nem könnyű sétálva és mosolyogva tudomásul venni? Neked hogy sikerült? Köszönöm ha válaszolsz.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.