Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szvsz a kérdes az, hogy Berki lehivja es az ő (k) pakjain keresztul jön valaki vagy a dgh felol, vagy mindkét oldalról 😂 Minden más "mellékes"... Aztan lehet senki se ki se be.
Sztem nem tudja,és nem is fogja más lehívni a vételi opciót mint aki annak a jogosultja!Ezért a vételi opciós jogért a vételi jog jogosultja opciós díjat fizetett.(ami nem kevés egy ekkora volumennél!)Az összehangoltan eljáró személyeket sem a szél szokta összefújni,csak úgy véletlenül!
Eolvastam én is és sehol nem ír áfolyamot csak a névértéket. Nem tudjuk, hogy a 210 HUF-on bevont 125M db RV helyett ujonann kibocsátandó 125M RV milyen árolfyamon kerül be. Ha Delta Systems 7 yard os értékelése a mérvadó, az nálam 56 HUF. Ezt majd akkor látjuk pontosa ha közzéteszik.
Így van, 10 munkanapja van az MNB-nek, igaz ha hiánypótlást ad azt nem kell ebbe beleszámítani a határidő újra indul. Erre a hírre (most) nem számítottam egyáltalán Valami tényleg elkezdődött…?!?! Remeljuk erdemes volt kivárni!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.