Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
így vélekednek rólatok deltás mocskok a 4ig tulajok, cáfoljatok rájuk: Hagyjátok a Deltát. Ha bevétel és eredmény alapján nézzük a 2 cégét akkor több mint duplán kéne lennünk árfolyamban,valahol 1500ft-on. Mi vagyunk olcsóbbak,nem ők. Sok kicsi csak az árfolyamot nézi. Delta 65ft mi 670ft és veszik a 65-őt mert az a kevesebb,de a 670 mögött hatalmas bevétel,nyereség és osztalék is van :D (Deltának több mint 3X annyi részvénye mint nekünk és ott vannak 0,75ft-ért kapott papírok is.) mondjuk azt nem értem , hol látja h ezt vennék, én nem látom h vennék...
Sokan vagyunk ezzel így. Az a baj ezzel a 2 3 4 Ft vagy % fel dologgal hogy folyamatosan vissza adja vissza rakják. Szart se ér sajnos. 53 rol felvertek 69 70 re aztán azóta beraktak 61 - 66 közé, mikor hol van kedvük nyitni meg zárni. Viszont az meg mindig érdekes h 2020as cucc a levesbe van és mindegy megy tovább mintha minden rendben lenne. Igaz 18 ig van határidő. Aztán kiderul hogyan tovább azzal a résszel.
Törölt felhasználó2021. 07. 27. 10:43
egyszer indulna meg úgy h nem borogatják vissza, jaj de szeretném, nincsenek rá szavak....deltás mocskok a 4IG miért tud jóval korrektebben működni a tőzsdén, mint ti, hasonló ágazatban és ti miért nem ? érjétek utol négyiget legalább árfolyamban, legyen ez a cél.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.