Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Legyen maga a messiás mondja, a 105 szinten adom vígan akinek kell, aztán soha az életben az egy forintos papírból! A társaink akik megvették 180 körül nem hinném hogy 2021-30 között ki fognak valaha is olvadni.
találgatunk és ennyi,amugy nehogy forditva legyen aztán sokan eladják ezeknek aztán meg jol merghuzzák és aki eladta meg pislog és fogja a fejét.volt már ilyen is nem egyszer
Ja... Szerintem is... Egy méretes zakó, csak előbb óvatosan kitömik a gyanútlan kisbüfiket, hogy majd legyen miből visszavenni mikor csúcson lesz a pánik...
Törölt felhasználó2021. 05. 18. 15:58
mindenesetre nyomják lefelé azért,viszont felfelé akig veszik már jo régen ,néha néha meghuzzák
Én azt mondom, nem a könyvet kell figyelni! Majd ha Sampi kollega azt mondja, hogy "ez már befektetési", na akkor kell a nagymama járokeretét is betolni...:)
Bástya! Tudnia kellene /illene, hogy az vagy támasz vagy megy oda lefelé(eladni akarják lefelefe vinni) és vagy onnan fordul vagy elesik, ha nem ma akkor hnap. Majd amikor limiten de minimum 10-15%+ba beall 700 ezer egy millió majd akkor.... Tévedés joga fentartva, nem befektetési🙂
"Már nem sok idő, ezt meg bírjuk ki" Megmondta a Vidra itt történelem lesz! És ha a Vidra azt mondta úgy is lesz! (1 papír 3x van tacsra verve 3 új névvel, céggel, az elmúlt 15 évben , mi ez ha nem történelem? A sinter olyan röpke 8 10 mrdvel lett vastagabb ez időn belul) 😜🏺🔪👻😂
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.