Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Masfel éve hazaért a kis kutyuli, első ajándéka azóta, biztosra veszem hogy ez egy jel! 😂 Ja és csonti a beceneve, másfél kg, akkora mint lassie feje kb😂
Ha Vaculak nem adta, hanem inkább vette az mindenképpen jó jel. Mikor még olyan kgy-k voltak, amikor papírra írták a darabszámot filctollal, akkor láttuk többen, hogy olyan mennyiség volt nála, aminek az értékét lehet, hogy egy élet alatt sem keressük meg. Egyébként nagyon kellemes ember, széles látókörű, igazi úr!
Srácok ezt a témát kár feszegetni ki mikor miért adta vette tolta húzta. Akinek egy csepp esze van az nagyon jól tudja a mai napig hogy a mai napig kinek mi a dolga időnként a fórumon, az hogy miért, azt peidg szintén csak ő tudja. Felesleges ezeket firtatni. Ettől nem lesz több nekünk. Csak kevesebb 😂😂😂
erre csak annyit tudok irni biztos hiheto hogy meg mindig ugyan azok a papirjai vannak meg amit a legelejen vett vagy kapott.. xD
Törölt felhasználó2021. 05. 14. 11:20
Azért írtam be, hogy megvan neki mert ez az igazság, az hogy mennyi szerintem senkire sem tartozik, de ott voltam, jelezni kell és be lehet menni, akár 1db-al is! :)
Törölt felhasználó2021. 05. 14. 11:10
érdekes jönnek ujjabb topiklakok, kezd a topik feléledni,gondolom ezeken a szinteken elkezdték venni is nemcsal adni ,ezért meglehet a fordulo pont ,aztán speka fel és hátha beindulnak a hirek és viszi át végre a 75 öt és 80 nál pedig kitörés van.
Nem azt írtam hogy 2Ft-nál szálltam be először a buliba.. még econet volt 10 éve amikor elkezdtem piszkálni , sok econet-es limites rallit megjátszottam.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.