Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mondjuk azért elegánsabb lenne ha most elsőre vagy másodikra elfogadnak, részvény be, juni végére arfolyam stabilan valahol 150 200 között, év zárás, és júliustól új év aztán verhetik neki mikulasig 😂 Azért mi mocsok egy társaság ez hogy majdnem 2 évig elhuztak.
Juni végén zárják az évet. Vagy ott úgy zárják hogy részvény be,vagy az "új évre" azaz julisra hagyják. Szvsz! És júliustól lehet kezdeni verni neki keményen szaftosan. 👻🔪
azert van ott a mosolygos fej mert en is pont erre utaltam hogy idohuzas van volt szepen az mnb-vel osszejatszva.Sztem meg most is el lesz utasitva.Juniusra terveznem hogy sikerulni fog bevezetni.
Ahogy korabban irtam eves jelentesbe feltudjak majd mutatni a 27 milliardot.erdekes valahoyg a lock up lejarta elott idoszakba mar sikerulni fog bevezetni a reszvenyeket xD
Már első alkalommal is megértettük, de hátha valaki nem olvas vissza. :)
Törölt felhasználó2021. 04. 29. 08:37
A Delta Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74., cégjegyzékszám Cg. 01-10-043483, továbbiakban: „Kibocsátó”) az alábbiengedélyeztetési eljárás elindításáról tájékoztatja Tisztelt Befektetőit:A Kibocsátó elkötelezett a teljes részvénysorozata tőzsdei bevezetése iránt,ennek érdekébenúj engedélyezési eljárás keretében a mai napon,a Magyar Nemzeti Bank felé,jóváhagyásra benyújtotta a Budapesti Értéktőzsdére bevezetni kívánt 281.184.352 darab, HU0000170170 ISIN azonosítójú, „A” sorozatú törzsrészvényeinektőzsdeibevezetéséhez elkészített tájékoztatóját. Budapest, 2021. április 28.Delta Technologies Nyrt.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.