Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Sanszos,hogy bevezetésre kerülnek azok a részvények. :) A bevezetés után fog az árszint emelkedni,esetleg lesz előtte kötvételi is.A papírok egy része vszínűleg akvis fizetőeszköz lesz (tuti nem 70 Ft/db áron!), egy másik szelete pedig nagy hipe során lesz eladva (nem öntik mert nem dilettánsok),hogy legyen cash a cégben a működéshez a tőkepiacról is,ne csak banki hitelekből.SZVSZ. :)
Igen. Vagy maradunk a régi kerékvágásba és akkor július végén döntés van vagy egyszer érhet kellemes meglepetés bennünket és május június fordulóján lehet döntés. Legalább az esélyt kapja meg a cég hogy megtudjuk mi lett volna a terv. A részvényekért cserébe mi érkezik ide. Ha feltételezzük hogy választásig minden szálat el akarnak varrni akkor most nagyon be kellene gyorsulni. Izgalmas hónapok előtt állunk. Abban pedig mindenki nyugodjon meg hogy 282 m db papír jelenlegi szar BÉT en eladhatatlan. Egy része lehet megjelenik itt a piacon de annak elsütéséhez milliárdos forgalmú nap és szép rally kellene. Hajrá Delta!!! Goooo!! Innen szép nyerni.
Nem is mondtam nektek, randiztam egy Niki nevu lannyal es kiderult, hogy a Deltanal melozik. Mondta, hogy eleg sok embert elkuldtek az utobbi idoben (10-15fo) es hogy vannak belsos problemak boven :/ De mondtam neki, hogy basszon az asztalra az arfolyam miatt🤷🏽♂️😅
De jó lenne ha egyszer eljutnánk már arra a pontra,hogy nem kell találgatnunk. Mert évek óta csak agyalunk,elméleteket gyártunk. Ez szűnjön már meg végre,lássunk tisztán.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.