Csak példának hoztam fel. A Deltát akkor is köpködték, amikor 85%-ot ment másfél nap alatt. A lufisok már csak ilyenek: bevásárolnak – elcsendesednek – eladnak – köpködnek. Ha nekik erre áll fel, akkor húzogassák rá. :) Jó köpködést és kárörvendést! Aztán ne lepődjetek meg, ha visszakapjátok majd kamatostul. További szép estét!
Naa ,mondjuk 4ig nél nincs is helye a kárörvendésnek ,hisz 1 év alatt 800 ft-ról 5000- re ment. Most talán természetes hogy korrigált!! Mennyit is ment? Több mint 600%-ot😲 Ezt sem köpködné senki ha csak fele annyit emelkedett volna aztán korrigál 15-20% -ot Na ,de hagyjuk is mert egészen más kávéház !! Ott van felelős korrekt vezető, a részvényesek felé megfelelő, folyamatos kommunikáció ,óriási tervek! Ezt értékeli a piac, mint látjuk is!!
Senki nem dicsérte a céget,de a kárörvendés nem szép dolog.Én sem mentem ma át a 4-ig be,hogy mekkora tömést csináltak ma ott.Soha nem értettem ezeket az embereket.Sampipi is itt ossza az észt,közben meg tuti,hogy kereskedik vele,amivel nincs is semmi baj.Én is adom-veszem,de nem ugatok a pozimnak megfelelően.
Szerintem meg az a gusztustalan amit a cég művel, újra és újra!!! Nehogy már elégedettek legyünk ezzel a mocskos munkával!!! Egy szavam se lenne (mint korábban írtam) ha a 60-62 tartotta volna , de örüljünk ha 50 megtartja ez évben!!! Van még itt egyáltalán pozitív ember ezzel a szarral kapcsolatban??? Ja gondolom a sétálós, de már az is behúzta a farkát és nyilatkozni sem mer!!!😃
nincs forgalom a wallislufinál , meg túlértékelt is erösen annak látszik , buktának néz ki sajnos . Ha vissza lehetni menni az idöben a wallisluff tulajok nem fektettek volna ebbe a papirba. Sok volt a felbeszélök 160 nál is.
nincs forgalom a lufinál , meg túlértékelt is erösen annak látszik , buktának néz ki sajnos . Ha vissza lehetni menni az idöben a luff tulajok nem fektettek volna ebbe a papirba. Sok volt a felbeszélök 160 nál is.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.