Itt van egy 05.15.-ei Random-os elemzés:link írhatna valamait, hogy hogyan látja. Lejebb várta az alját, ha jól emlékszem.Ez a Trumpli ügy is úgy hiányzott most , mint mókusnak az erdőtűz.
Zárásra el is olvadt a plussz. Sajna nem történt ma semmi. Bár lehet az eddigi emelkedésben már benne volt a jó eredmény. Franciák sem segítették át a 10 EUR -on.
Részemről passz az 5 éves chart. Több éves alakzatokat csak fundamentális elemzéssel alátámasztva látom értelmesnek vizsgálni, márpedig ezeket kizárólag technikai alapon kezelem. Céláram sincs, az is inkább csak funda alapon szokott lenni. De vannak forgatókönyveim. Most pl. azt gondolom, hogy a franciák Macronnal fel fogják lőni a rakétát a nyári ubiszezon előtt, és erre alapozva most kicsit megmogyorózzák a shortosokat európában, aztán majd nyáron lecsorgás, ősszel meg új osztó lép az asztalhoz.
CB-re fordítva ez nekem annyit jelent, hogy innen 10-ig mindenképpen várnám, hogy a kerek számos short stoppok megméressenek. Aztán innen már kétesélyes, de ha ott kiütik a shortállományt, akkor valahol 10-12 között szerintem bármi lehet, nézni kell majd naponta, és napon belül is az akciókat.. 12 és 13 között már mindenképpen pihenőt keresnék, 13 felett meg nem tudnám most hirtelen elképzelni. Leginkább azt várnám, hogy 10-nél kiütik a shortosokat, mintsem megforduljon. Szerintem a francia eredménynél fogja átlőni a 10 EUR-t.
Sziasztok! Ti a CB-t meddig várjátok? Elég szépen megyeget most. 9,4 EUR körül van.Az eredményét én is várom nagyon. Ezt az 5 éves grafikont lehet duplaaljnak venni? Vagy semmi köze hozzá?link
Szerintem eddig a kínaiak vételei húzták/támasztották a DB-t a mindenkori piaci hangulatnak megfelelően. Innen azért kérdés, hogy merre tovább, mennek-e tovább a kínaiak, lesz-e újabb nagy vevő.
Köszi a cikket. Elég jó vételeknek tűnnek a jegyzett papírok. Szerencsére sok a nagy játokos benne, így a nagyob beesés elmaradt. Most olyan 16,9 EUR körül van.
DB lehetőségek