Persze, UTÓLAG könnyű megállapítani, hogy a tőke 100-200%-át (tőkeáttéttel) kell belerakni ilyenekbe. Pitcairn ismeri a matekot, ezért is lehetett az, hogy nem írt százalékos stb. arányokat.
OK, szóval valószínűleg nem vettél, nincs ebből semmi gond :)
Az én AMD-s ötletem is "jó" volt, csak kitörölhetem az ötletemmel a ... :)
Amúgy tényleg tanulságosak ezek a grafikonok, ezt komolyan mondom.
2015 novemberében a BGMI-gold ratio az 1920-as évek szintjére ment le...
(persze a véletlenül e helyett belinkelt grafi is roppant érdekes, de az másról szól:) )
ezeket a grafikat 2015 novemberében gugliztam össze a hihetetlen tőzsdefenomén daxlisgyuszi maró gúnyolódása közepette, azóta a jobb nemesfémbányász cégek eszméletlen ralit csináltak, a silvercorp pl. vmi 700%-ot nyomult...
már bocs de ez magánügy, mindenesetre ha visszanézed a silver&gold topic-ot akkor ott feketén fehéren meg van örökítve az utókor számára, hogy 2015 novemberében kezdtem ajánlgatni a nemesfémbányász-szegmenst
mondjuk nem véletlenül, nagyon ritkán lát az ember olyat, hogy egy komplett szegmens az 1970-es évek szintjére zuhan vissza
Meg is játszottad? Ha igen, kb. mekkora hányadot tettél bele a tőkéből? (Én amúgy az AMD-vel jártam úgy nemrég, hogy majdnem vettem :) egy kevéssel maradtam le, aztán beindult a raketta...)
DB lehetőségek