Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na szóval... Én nem tudom, hogy a testvéri szeretet vagy mi a bánat, de ezek úgy cuppantak egymásra, csak néztem. "Sergei, seggbe is szeretnéd?" Mondom persze. "Jó, akkor kinyalom a hugit." Ilyenek..
Kajálás az jó volt, csinosak voltak meg minden, kaja is fasza, mondjuk, amikor a faszomat markolászták az asztal alatt, annak azért annyira nem örültem. Most vagy eszek vagy baszok, mindegy.
Elmentünk egy bárba iszogatni, két oldalamon ülnek ugye a csajok, velem szemben, kb 2 asztallal odébb észre vettem egy nőt. Semmi extra, átlagosan szép, de kurvára emlékeztetett valakire. Aztán néztem egy ideig, amit észrevett, először zavarba jött, utána méregetett. Faszijával volt, ilyen kis jó gyerek, látszott, nem akar az semmi rosszat, meg ha akarna sem lenne rá képes. Jelentéktelen. Faszi csak magyaráz a csajnak tovább, aztán én már nem is figyeltem a csajt. Csaj nézegetett az asztalunkhoz folyamat. Na mondom szép. Pedig azt hinném elég elrettentő példa, hogy 2 kurvával ülök ott, de ezek szerint nem.
Nekem is megvolt tavaly a havi 7%, ráadásul kamatos kamat nélkül, mert minden hó végén kivettem a nyerőt. Nem gondolom hogy én olyan kiemelkedő lennék, sőt.
Mindenkinek el fogom küldeni aki kérte, a holnapi nap folyamán.
Az alapjaiban elhibázott logika lehet hogy nem is baj, mert ha sokan ugyanúgy gondolkodnak akkor abból komoly problémák adódhatnak.
De azért egy dolog komolyan érdekelne. Honnét veszed, hogy a logika lapvetően elhibázott? Tudod a stratégia részleteit, ismered a kereskedési módszerem ? Mit használok, és hogyan?
Szerintem nem. Ezért csak óvatosan az eldobált szavakkal.
Szerintem itt nagyon sokan örülnének,ha fele ekkor hozamot el tudnának érni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?