Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Mostanában, mintha korábban kezdenék az amcsi nyitás előtti felhúzást, konkrétan fél órával előrébb tolódott eddig: 15h-tól húzták 15:30-ig, most meg 14:30 körül kezdték el...
Kibaszott jó hely vagyunk, látod :)) Mondjuk az elővárosi vonatok nem igazán járnak, a városból kifele pl. a 10es út járhatatlan, mert árokba csúszott a busz, szóval az sem jár. De tényleg fasza hely :)
A népek itt nagyon el vannak ettől szokva... Egy hete szajkózza minden létező előrejelzés, hogy jön a havazás, de ennek ellenére mindenki meglepődik, mikor tényleg megjön...
Az FKF szerencsétlen meg hogy takarítson, míg el nem áll a hóesés? Tologatni lehet addig is a havat, de tiszta az út addig baromira nem lesz, míg 3 cm/óra sebességgel esik le rá az újabb réteg.
Járható a város, mondjuk a mellék utcák kurva jegesek, de azt leszámítva le van takarítva minden. Oké, ilyen itthoni módon, szóval ne a Jhonyhoz hasonlítsunk. De én azt mondom pacsit az fkf-nek :)
Csak mire veszik? 3 durva piros eus adatra? :D
Mekkora szopacs lesz ha este a fed bejelenti, hogy leállítják az amúgy tök felesleges pénznyomtatást! :DDD
Érdemes megnézni a DAX összetevőit. DAX ugye kb 0.8% pluszban, de az összetevők között csak néhány dolog van 0.8% plusz, vagy afölé húzva. Elég vegyes felvágott, tehát egy-egy cég részvényeit veszik szerintem és nem konkrét szektorokat húznak. Adidas, Commerzbank, Henkel stb. De ez csak az én okoskodásom... :)))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?